bjar_1 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Napisano 22 Czerwiec 2009 Proszę o pomoc w identyfikacji - czego to element? Wyszedł na wrześniowym" terenie, choć czasów PRL tez nie można wykluczyć...
PATRON Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 pytam bo przypomina mi ten element pewną część od pojazdu który swojego czasu został rozkurzony na rembertowie i dlatego pytam ,żeby upewnić się w swoich przypuswzczeniach.PATRON
bjar_1 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Napisano 22 Czerwiec 2009 Okolice Końskich, pod W-wę mam za daleko...
bjar_1 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Napisano 22 Czerwiec 2009 Proszę o pomoc w identyfikacji - czego to element? Wyszedł na wrześniowym" terenie, choć czasów PRL tez nie można wykluczyć...
bjar_1 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Napisano 22 Czerwiec 2009 ...wiem że z identyfikacją może być ciężko, ale proszę o jakies sugestie.
Pytanie
bjar_1
Proszę o pomoc w identyfikacji - czego to element? Wyszedł na wrześniowym" terenie, choć czasów PRL tez nie można wykluczyć...
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.