suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Mknely dobre 100km/h, niewiecie gdzie na terenie G. Slaska stacjonuja te maszynki?(Gliwice?) jechaly w strone Opola.pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Fachowa eskorta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 I sobie pojechaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 do Afganistanu zapewne ,nasi tam zaczynaja atakowac wroga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Do Rybnika - na zalewie testuja swoje mozliwosci plywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2009 ciekawe Woytas, masz moze jakies zdjatka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 do Afganistanu zapewne ,nasi tam zaczynaja atakowac wroga..."O ?A czyjego wroga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Ja też widziałem te Rosomaki jak jechałem do Krakowa ostatnio :D nie wiem czy czasami nie te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Często jeżdżą tą trasą, tak jak woytas pisał robią testy na zalewie w Rybniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Pare razy widzialem jak plywaly i wyjezdzaly z zalewu - stoja czesto na parkingu przed elektrownia. Fotek niestety niet :(Dzisiaj bede gadal z kims kto wie kiedy beda nastepnym razem to moze cos upoluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2009 To dzialaj Woytas:) tylko uwazaj! bo jak Cie zlapia to o szpiegostwo osadza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 w Raporcie chyba 2 lata temu byly fotki z pierwszych prob Rosomakow - bez opisu - ale pokazano kilka charakterystycznych miejsc i wtedy sie kapnolem ze to u mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 taa szpiegostwo, a jak trasą jadą to ciezko je zauwazyc hehe :DNa Wyrach miałem okazję przyjżeć się bliżej, całkiem fajnie się prezentuje..Twardy" mimo wszystko bardziej mi się podobał ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 mijałem je wracając z uniwersytetu :P sprawdziłem ile jadą zrównując się szybkościa. Około 88 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 ja mijałem je na A4 zaraz za centrum Katowic w strone Wrocławia, żałuje że nei miałem aparatu, ale 40 min później widziałem wzmianke i materiał w TVP info ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Klaus w tym samym miejscu je widzialem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi504 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Rosomaki często jeżdżą trasą z Siemianowic do Gliwic na poligon Bumaru Łabędy" wiem bo pracuje na Bumarze. Jeśli chodzi o tą ochronę to był właśnie pilot z siemianowic (Wojskowe Zakłady Mechaniczne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi504 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Obejrzyjcie to http://www.youtube.com/watch?v=XnNf89bv0Mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himalaya Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Jak jeszcze wojsko prowadziło akcję werbunkową i reklamowało służbę to u nas w mieście stał na rynku rosomak, można było nawet wejść do środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcom77 Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 tutaj macie transport rosomakówhttp://www.youtube.com/watch?v=H8u76erwSg8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.