Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Delikatnie przypomnę, że sugerowałem już TO miejsce. Ale Ja się wyparł- skromny czy wstydliwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 chlopaki - takich malych literek dla Was nikt nie zrobi...Ewentualnie mikrokropka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 a no to może w koło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Anatomia anatomią, ale podoba mi się Wasz tok rozumowania :-) Ciekawe, co Ja ( czyli On ) o tym myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 radek98k jak się nazywa ta czcionka?Pzdr.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 E tam, nie da rady, jak często używa to napis się szybko wytrze i siłą rzeczy zblednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Kwestia smarowania. Choć pisał o użytku własnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 A po drugie, to już nie będzie Odkrywca tylko Penetrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Ale ja nigdzie nie napisałem, że chcę sobie to wydziabać,a tym bardziej nie tam gdzie myślicie.Ale dzięki za pomoc, czcionki się przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Podoba mi się Twój tok rozumowania....Choć raczej nie był zbieżny z naszym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 szkoda ze nie bedziesz sie dziabac tam gdzie myslimy...szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.