kobala Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2009 Witam KolegówDawno temu wyszedłem z tej studni, ale lekkie problemy z komputerem uniemożliwiły mi dodanie fotek z wyprawyNiestety na nic nie trafiłem;-( ale przynajmniej było ciekawie1 fotka- troszke sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobala Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2009 poprawka, 2 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobala Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2009 poprawka, 3 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobala Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2009 4 fotka- to ten niby tunel, schowekNa końcu widoczna metalowa ścianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobala Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2009 Ostatnia fotka- a za metalową ścianką niestety nic;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 14 Sierpień 2009 Share Napisano 14 Sierpień 2009 jak widzę po ostatniej fotce to za tą metalową ścianką tunel dalej się ciągnie tylko jest zasypany. prawda>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 Ciekawy ten tunel kobala,bardzo mnie ciekawi dokąd prowadzi,musiałbyś wziąć saperkę i spróbować przekopać ten zawał żeby zobaczyć co jest dalej,ale na pewno to nie będzie łatwe.Życzę wytrwałości i pozdrawiam.muchomor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobala Napisano 16 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2009 no właśnie niestety nie;-( (chyba)za metalową ścianką (najprawdopodobniej dekiel od jakiejś beczki) nic juz nie ma. Ścianki tunelu też się kończą a piech jest juz twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobala Napisano 16 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2009 no właśnie niestety nie;-( (chyba)za metalową ścianką (najprawdopodobniej dekiel od jakiejś beczki) nic juz nie ma. Ścianki tunelu też się kończą a piech jest juz twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 a na fotce z filmiku było widac coś jak mapnik, czy to złudzenie? tak czy siak fajna przygodaPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Witam!A boczny tunelik z czego wykonany,z betonu?Przekrój nie jest pełnym okręgiem,eliptyczny.Tak na marginesie-nasuwa mi się jeden z odcinków Pana Samochodzika i Templariszy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobala Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2009 Owy mapnik" to kawałek sparcialej gumy.Ścianki tunelu natomiast wykonane są z blachy ok 3-4mm grubości. Dokladnie 3 plaszane płyty, jedna za drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobala Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2009 Nie jest to może związane z tematem, ale dodam że jestem na tropie" kolejnej zagadki;-) też pod ziemią, tyle że chodzi o tunele z dawnych zabudowań dworskich do kaplicy w pobliskim lasku. Podobno są na 100% ludzie tam wchodzili, ale z powodu strachu wejsce zostalo zakopane. Za tydzień jadę sprawdzić (jak dla mnie historyjkę) i szersze relacje zamieszcze w nowym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Super! Koniecznie załóż nowy wątek żeby po starym nie szukać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.