habs Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Napisano 4 Czerwiec 2009 W dniu wczorajszym i dzisiejszym odbywało się czyszczenie jednego z podwarszawskich lasów z materiałów wybuchowych pozostałości II wś.
kres Napisano 4 Czerwiec 2009 Napisano 4 Czerwiec 2009 Do jakiego działa są te trzy dusze rozrywki z prawej strony?
piotr777 Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 Ładny arsenał mój znajomy był na tej akcji fanty z lasu w Zielonce wszystko leżało pod samą ściółką....Pozdro.
PATRON Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 ło matko ...kukurydziane dołki jeszcze się nie znudziły .....piotr 777 nie sądzę aby kukurydze raptem z Rembertowa znalazły się w zielonce ....
pik78 Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 habs ,a co to za okazy na foto nr 1 ( cale 3 rzedy od lewej)RGD 33 czy niemieckie garłacze ?
habs Napisano 5 Czerwiec 2009 Autor Napisano 5 Czerwiec 2009 piotr777 w większości trzeba było kopać no może nie tak jak na foto , pod ściółką były same maluszki i talerze .
piotr777 Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 eh wiecie jak to jest z informacjami z trzeciej ręki karzdy coś dołożył i wyszło pozdr.
Kurt Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 Szanowni koledzy by temat nie przerodził się w szybką smutnawę :D„byłem na przeszkoleniu wojskowym tym krótkoterminowym dla studentówi mieliśmy zaliczenie z podkładania minno to ja elegancko naciąłem darń w trzech miejscachwygrzebałem pod nią trochę ziemi i delikatnie włożyłem minęnie zaliczyłem tego ćwiczeniamiałem wrażenie że coś nierówna jest ta darń nad minąto przyklepałem ją saperką”pozdrawiam Kurt
arci Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 Kurt dobre aż spadłem z krzesła hehehehe.Zdrów
kokesh Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 Kurt ,ciekawe jaką byś miał głupią ,,minę'' gdyby nie była ćwiczebna :)Pozdro...
habs Napisano 5 Czerwiec 2009 Autor Napisano 5 Czerwiec 2009 pik78 te trzy rzędy to prawdopodobnie pierwszowojenne granaty albo miny , miały zapalniki na czubku , większość z wydobytych rzeczy to niemcy , fajne te dwa małe jajka czarnoprochowe Iwś w niezłym stanie .
Kurt Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 Szanowni koledzy takie małe info - nie było to wyrwane z mego życia a był to kawał, który miał poprawić nastrój nam wszystkim dzisiejszego dnia:DPozdrawiam Kurt
habs Napisano 5 Czerwiec 2009 Autor Napisano 5 Czerwiec 2009 kres te trzy pociski chyba 125mm nie mierzyłem , ale była też 150mm .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.