zebu74 Napisano 5 Czerwiec 2009 Share Napisano 5 Czerwiec 2009 Taki zestawik do przewozu rannych.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Witam jest taka książka o szwadronach rowerowych WHniestety wydanie niemieckie trudno osiągalne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 adfahr schfdronen" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 R51, mam tę książkę, 82 strony pełno zdjęć i informacji, jeśli jesteś zainteresowany odezwij się na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 A dla tych ciekawych, czy podczas I wojny Niemcy posiadali rowery fotka której nie trzeba komentować, ciekawszy jest podpis pod zdjęciem opisujący stan polskich dróg - niewiele się zmieniło od 1915. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 i jeszcze taki wanderer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Jeszcze jedna książka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 ciekawy wątek poszukuje fotek kluczy do śrób od niemieckich rowerów..może są jakieś w książkach? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 A tu strzelec górski w Norwegii w 1940 roku, fotka z pewnej rosyjskojęzycznej publikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 werewolf, niestety w książce Radfahr Schwadronen" nie ma zdjęć ani rysunków wnętrza pojemnika na przybory ani żadnego klucza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 Werwolf ja mam taki zestaw w swoim rowerku , mi się wydaje że jak jest torpedo firmy torpedo to w zestawie powinny być dwa klucze haczykowate bo jednym nie rozbierzesz torpeda .śrubokręt widziałem ze znaczkiem wanderera płaski jak klucz zpodłużnym otworem , oliwiarkę widziałem taką jak moja tylko miała znaczek wanderera i kolunio chciał 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 dzięki Panowie za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 I jeszcze WANDERER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 I jeszcze raz WANDERER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Wander - dobry pomysl z tym zaparkowaniem pojazdu na helmie, trzeba wyprobowac..A tutaj zestaw do psucia czolgow czyli prawie gotowy rower ppanc, trzeba jeszcze pare rzeczy wymienic (np tylni blotnik) i troche uzupelnic (lampa itp) ale juz sie nadaje. Jakby ktos mial jakies pomysly albo uwagi co mu jeszcze zrobic.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Aha i o co idzie z tym numerem z tylu na błotniku (Wander u Ciebie..?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Na tabliczce napisane DURKOPP ktos sie spotkal z takim..? rower podobno znaleziony w koszarach wiec raczej uzywany w WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Ataka rowery durkopp były produkowane dla WH , MK ma książkę i może to sprawdzić dokładnie bo ja zaglądałem tam dawno.Jeżeli chodzi o numery to były to numery przypisane w jednostce i powinien być znaczek oddziału lub dywizjonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Ataka i tu taki sobie. Parę szczegół trzeba zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 I tu taki dla Ataki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 R51 chyba się nie obrazi jak dodam jeszcze jedno zdjęcie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 I jeszcze jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 I taki volksturmann. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.