pontus7 Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Napisano 2 Czerwiec 2009 Proszę o identyfikacje tej klamryOraz wszelkie możliwe wiadomości na jej temat
tyfus Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Spotkałem się z opinią na naszym forum, że w dziale Identyfikacja (bez numizmatów" >>wieje nudą<< ponieważ ciągle zadawane są pytania o ID przedmiotów, które już były.Trudno, nie każdy może potrafi korzystać z wyszukiwarki, lub w przypadku hasła klamra" wyskoczy mu sto tysięcy postów - jak to wszystko przejrzeć ??Łatwiej jest zapodać nowemu członkowi forum nowy wątek, niż przekopać się przez te wątki - i ja nie mam im tego za złe, że po raz n-ty pytają o popularne przedmioty :)Panowie, skoro charakteryzuje nas cierpliwość w poszukiwaniach w terenie, cierpliwość w poszukiwaniu w internecie, to okażmy trochę zrozumienia i cierpliwości naszym NOWYM kolegom, którzy dopiero zaczynają przygodę, chcą poznać historię itp. - tak jak mnie kiedy tu zaczynałem :)Życzę wszystkim forumowiczom wspaniałych fantów, CIERPLIWOŚCI i ZROZUMIENIA dla świeżaków"ZDRÓW !
8total4 Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Regulamin działu ID nie zabrania pytania o przedmioty, które już występowały na forum.Najwyżej można odesłać uzytkownika do wyszukiwarki, nakierowując go na właściwy trop.Proszę bez sprzeczek bo będą cięcia" :o)pozdrawiam!
pontus7 Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Napisano 2 Czerwiec 2009 Proszę o identyfikacje tej klamryOraz wszelkie możliwe wiadomości na jej temat
Skok Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Gebruder Deyhle Schwab Gmund - to chyba będzie ten producentPozdrawiam!
pontus7 Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Napisano 2 Czerwiec 2009 Proszę o wszelkie informacje odnośnie tej klamryKlamry
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Skok ok.-pozdro panowie daj cie spokój :):):):)
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 http://www.odkrywca-online.com/search/index.php?sq=klamra+WH&ws=photo&id_forum=all&forum=on
Skok Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Bardziej pasował by termin denazyfikacja" ale to drobny szczegół zapewne nieistotny dla kogoś kto nie rozróżnia najpopularniejszej klamerki :-PPozdrawiam !!
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 ja pisze defaszyzacja :):) inni mogą pisać zeszlifowana zjechana lub zdenazyfikowana :):)czy to coś zmienia ? :):)
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Skok -pontus7 - jak nie wie to się pyta co w tym złego ? teraz już będzie wiedział-pozdro
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 lepiej zidentyfikuj mu producenta -bo jestem w robocie i nie mam kodów pod ręką :):) a nie moge bardzo śmigać po necie -bo mnie zjedzą :):) -pontus7 podaj kod bo słabo widzę :):)-pozdro
Kobieras39 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Skok znajdz sam taką a nie kupuj na all i wtedy wh wcale nie leżą wszędzie i nie są popularne tak bardzo
Skok Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Huk nie mam nikomu za złe, że pyta. Chociaż musisz przyznać, że to jeden z najpopularniejszych wzorów. W Niemczech był nazizm, faszyzm zaś we Włoszech. Nie czepiam się, każdy wie o co chodzi. Nie mniej jednak dobrze, żeby początkujący wynosili coś więcej niż tylko co to za fant i za ile go sprzedać. Nie odbieraj tego jako czepialstwa. Forum czytam parę lat i Ciebie Huk kojarzę jako jedną z wartościowszych osób z odkrywcy. Musiał bym byś dużym pajacem, żeby się Ciebie czepiać :-)Pozdrawiam!Kobieras - Powiedz mi skąd wiesz, co kupuje na all? Znasz mnie może osobiście? Skąd wiesz co wykopałem, o ile cokolwiek wykopałem? Gdzie napisałem, że klamerki WH leżą wszędzie?
Pytanie
pontus7
Proszę o identyfikacje tej klamry
Oraz wszelkie możliwe wiadomości na jej temat
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.