Skocz do zawartości

Okolice stanisławowa,Mińska maz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Napisano
Siema orfi2:)Sezonik rozpoczęty a jakże!Moje wypociny" masz tu http://www.odkrywca.pl/moj-dzisiejszy-wypadzik-,668168.html#668168
Ogólnie bliżej Mińska cienko,poza tym jakiś baran ryje dołki i ich nie zakopuje,a co wykopie i mu się nie podoba zostawia koło dołka.Takich to już w ogóle nie rozumiem,po jasną cholerę to to łazi?
Napisano
witam Lanca ja też nie rozumiem takich typów a najbardziej ludzi którzy z mińskich lasów robią sobie miejskie wysypisko śmieci karać drani.
Napisano
wyniki zadowalające ,ale nie w okol Mińska, w zeszłym roku dostałem za kogoś opier.... pod Stanisławowem ale nie ma co się teraz dziwić , sporo małolatów pokupowało sobie zabawki i napaleni dołek za dołkiem zostawiają.
Napisano
Byłem dziś w terenie sprawdzić nową miejscówkę,ale chyba nie trafiłem tam gdzie powinienem.Ogólnie to wszędzie jest pokopane bardzo dużo dołków.Ostatnio idę patrzę dołek dosłownie wyorany,hałda piachu,z ciekawości przejechałem piszczałką i sygnał na kolorek,odgrzebuję i co widzę srebrna łyżeczka,pogięta bardzo,ale srebro!!!Czego szukał ten gość co wyorał tą jamę???Pewnie złota:D

A ten co tak ryje pod Mińskiem i nie zakopuje dołków po sobie niech się modli żeby na mnie nie trafił...ja nie będę zbierał opier... za jego grzechy!!!

Pozdro!
Napisano
mówisz i się melduję

jutro startuje pod mińsk
może ktos się zabieze i dozoci do waszki
kto zna moje gg zapraszam

zdrów kadet

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie