PIOTREK663 Napisano 30 Maj 2009 Autor Share Napisano 30 Maj 2009 witam.co moge zrobić (gdzie zgłosic i co im powiedziec żeby było legalnie) z niewybuchem bo znalazłem na polnej drodze dośc sporą bombe i nie miałem jej gdzie zakopac po prawej pole po lewej pole a droga to nie jest bezpieczne miejsce na spoczynek takiego niewybuchu gdyż drogą tą jezdzi dużo traktorów na pola, do lasu mysliwi i leśnicy też jeżdza tą droga i nie chciał bym żeby to kiedys pod kims piardneło. w lesie to jest co innego bo nie jeżdza tam traktory i samochody, ale przecież nie bede jej tachał do lasu. poradzcie coś na to. a może miał ktoś takie przypadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Chcesz powiedzieć że ta bomba sobie tak tam leży?Zgłoś to i to szybko, możesz nie podawać danych, policja ma obowiązek sprawdzić wezwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Zakop na poboczu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Nie wiem czy dobry pomysł zakopać to na poboczu. Rolnik jak to rolnik chce mieć jak najwiecej pola, więc będzie orał jak najbliżej drogi i moze na to natrafić. No chyba że zakop głęboko i to na polu, bo polne drogi to raczej pobocza nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Skontaktuj sie z redakcja odkrywcy :)mowie calkiem powaznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIOTREK663 Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 pierwsza odpowiedz mi sie podoba i tak zrobie. dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.