Skocz do zawartości

Kielce i okolice

Mochik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Niestety chyba nikt nie szuka kompana na wypady, bo wszyscy raczej mają już towarzystwo, albo Wasze kręgi są tak ścisłe, że nawet na wspólne kopania trzeba być wprowadzonym przez przynajmniej dwie osoby polecające :) Trudno. Jednak ponawiam swoją propozycję dołączenia się do kogoś na poszukiwania w rejonie kieleckim. Pozdrawiam
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano
Witam. Dawno mnie tu nie bylo. Szkoda ze wczesniej nikt sie nie odezwal... Obecnie jestem w cieplejszych rejonach i szukam kogos z Paryza. Moze na wiosne uda nam sie cos zorganizowac, o ile wroce. Jednak milo ze ktos sie odezwal. Pozdrawiam
  • 8 months later...
Napisano
Jestem z Kielc. Sprzęt: Rutus Proxima, szpadel marki szpadel, zmotoryzowany. Szukam chętnych na kopanie. Obibokom bojącym się zgiąć grzbiet nad szpadlem i tym co chcą złapać Tygrysa za ogon stanowczo mówię NIE.
  • 3 weeks later...
Napisano
witam. poszukuje kompana do poszukiwan (samemu troche nudno) zaznaczam ze jestem poczatkujacy i troche zielony w temacie jednakze szybko sie ucze.
jakby to komus nie przeszkadzalo to zapraszam
jestem z Buska -Zdroju moje gg 5908416

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie