Mochik Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 Witam. Niestety chyba nikt nie szuka kompana na wypady, bo wszyscy raczej mają już towarzystwo, albo Wasze kręgi są tak ścisłe, że nawet na wspólne kopania trzeba być wprowadzonym przez przynajmniej dwie osoby polecające :) Trudno. Jednak ponawiam swoją propozycję dołączenia się do kogoś na poszukiwania w rejonie kieleckim. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebazep Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Witam, chętnie się przyłączę bo też nie mam kompana. GG 1958310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Ja dopiero zaczynam kopać. Okolice Jędrzejowa. gg 15931832 dostępny w weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Busko Zdrój- gg 9911321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Starachowice,można się sfraternizować jak by ktoś grzebał w okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mochik Napisano 6 Luty 2010 Autor Share Napisano 6 Luty 2010 Witam. Dawno mnie tu nie bylo. Szkoda ze wczesniej nikt sie nie odezwal... Obecnie jestem w cieplejszych rejonach i szukam kogos z Paryza. Moze na wiosne uda nam sie cos zorganizowac, o ile wroce. Jednak milo ze ktos sie odezwal. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max77 Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 Jestem z Kielc. Sprzęt: Rutus Proxima, szpadel marki szpadel, zmotoryzowany. Szukam chętnych na kopanie. Obibokom bojącym się zgiąć grzbiet nad szpadlem i tym co chcą złapać Tygrysa za ogon stanowczo mówię NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 max77Sprawdz @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamciuszek Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 witam. poszukuje kompana do poszukiwan (samemu troche nudno) zaznaczam ze jestem poczatkujacy i troche zielony w temacie jednakze szybko sie ucze.jakby to komus nie przeszkadzalo to zapraszamjestem z Buska -Zdroju moje gg 5908416 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.