Wyro Napisano 22 Maj 2009 Autor Napisano 22 Maj 2009 Jak zwykle carski poligon, ale i miejsce II WŚ. Wyszedł ten nr 52 z imieniem Wł(adysław) jak sadzę i nazwiskiem Gostyński i coś po tym litera? cyfra? i znak?, nie wiem. Co to? Proszę o ID. Druga rzecz wygląda jak widać i ma nr 10. Co to i do czego? Z góry dzięki Kolegom za ID!!!!
Wyro Napisano 22 Maj 2009 Autor Napisano 22 Maj 2009 Tak wygląda. Nie wiem jaki opis dać. malutkie, widac na zdjęciu niżej.
abcd Napisano 22 Maj 2009 Napisano 22 Maj 2009 Marka , może narzędziowa,Fabryka wyrobów metalowych Władysław Gostyński i S-ka" funkcjonowała w W-wie od 1871 r.
abcd Napisano 22 Maj 2009 Napisano 22 Maj 2009 A to o fabryce Gostyńskiego odnalazłem w sieci http://www.madeinwola.waw.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=79
Pytanie
Wyro
Jak zwykle carski poligon, ale i miejsce II WŚ. Wyszedł ten nr 52 z imieniem Wł(adysław) jak sadzę i nazwiskiem Gostyński i coś po tym litera? cyfra? i znak?, nie wiem. Co to? Proszę o ID.
Druga rzecz wygląda jak widać i ma nr 10. Co to i do czego?
Z góry dzięki Kolegom za ID!!!!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.