Skocz do zawartości
  • 0

Koła od armaty??

maniak007

Pytanie

Napisano

Niedawno nabyłem 2 koła a właściwie to kawałki kół i orczyk z jakiejś armaty. Wszystko w jakimś odcieniu zielonego lecz gdzie nie gdzie można dostrzec jak by ślady po wcześniejszej farbie piaskowej. Średnica 110cm. Z jakiego działa mogą one pochodzić?? Proszę o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzięki bounty1. A może napatoczył się ktoś na foto takiej armaty ciągniętej przez konie lub podobnej?? Oprócz kół mam też orczyk i chciałbym zobaczyć jak to wyglądało razem. Pomożecie??
Napisano
Begi koło od wozu wygląda zupełnie inaczej. Nadwojciechu przypomina to tyle że moje sa bardzo masywne i na szeroką obręcz a te z twoich fotek wyglądają raczej na takie delikatniejsze. Może to tylko złudzenie.
Napisano

Niedawno nabyłem 2 koła a właściwie to kawałki kół i orczyk z jakiejś armaty. Wszystko w jakimś odcieniu zielonego lecz gdzie nie gdzie można dostrzec jak by ślady po wcześniejszej farbie piaskowej. Średnica 110cm. Z jakiego działa mogą one pochodzić?? Proszę o pomoc.

Napisano
tu nie chodzi o bicie interesu tylko o to że wielu ludzi uważa, że są lepsze wyjścia niż pokazywać na forach niepublikowane fotografie.
Napisano
nawet jak ktoś ma wyraźne to nie licz że za darmo udostępni oryginał na który wydał pieniądze, zwłaszcza że teraz fotki i filmy archiwalne kradnie się właścicielom i publikuje gdzie się da niemal nagminnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie