blackdog Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 ...jak Polacy pokonali Hitlera i Stalinahttp://free-tv.pl/index.php?option=com_seyret&Itemid=1&task=videodirectlink&id=499Fajnie się ogląda. Jak myślicie, czy tezy przedstawione w filmiku miały jakiekolwiek szanse realizacji w rzeczywistości ??:)PS. jeśli było to niech moderator łeb urżnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 D-Dey na plazy w Debkach lol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 moim zdaniem to glupoty, sa lepsze sposoby na leczenie narodowych kompleksow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Niestety, zgadzam się z Senectusem. Choć autorzy mieli zapewne dobre intencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 hhyhyhyhyhyhyhy co za film :) kurcze maja ludzie pomysły co nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 najgorsze jest to że ma to jakiś sens :)ale ja chce mieć takie środki ci miał pomysłodawca tego filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kres Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 przecież tam gra Janek z Czasu Honoru" czyli Antoni Pawlicki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 To historyjka zbudowana nieudolnie i nie mająca szans w ówczesnych realiach...Bajka dla dzieci :)Pomyślmy logicznie, Japonia była w Osi, w Stanach Zjednoczonych ruch internacjonalistów odnosił sukcesy, trzeba było szoku spowodowanego atakiem Japończyków w 1941r. żeby Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny...Rozbawiło mnie w tej historyjce wygranie wojny z Niemcami i ZSRR. Niemcy by już dawno defilowali z Rosjanami w Brześciu, zanim Ameryka przerzuciłaby swoją armię na plażę w Dębkach.. ;))Myślałem kiedyś i dyskutowałem z wojskowym na temat wojny obronnej w 1939r. Wojskowy twierdził że fortyfikację granic trzeba było robić w latach 1927-1937 a nie w lipcu 1939r.,ale to jest temat na nowy wątek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykheya26 Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Normalnie kurde łał ale show :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Śmiech na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 ups! pomyliłem się przy pisaniu zamiast: ruch izolacjonalistyczny ,wpisałem internacjonalistów. Proszę moderatora o skorygowanie rażącego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 nasze losie leca na berlin.... hahahahahaha. pewnie do dzis niemielibysmy pradu w domu,a choroby zabijalyby miasta.loty w kosmos i satelity bylyby w komiksach sf.szkoda ze do moskwy konno niepojechalismy w tym filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.