Skocz do zawartości

Dziennikarze

traper6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
i już ostatni raz -wszystko co potrzebujesz do artykułu -masz na forum nie potrzebujesz pisać do nikogo -ale jak to wykorzystasz to już zależy od ciebie :):):)
Napisano
Yorke- z dwóch powodów. Powód pierwszy- zostałem o to poproszony przez podmiot liryczny. Drugi- słowa Jak masz dostęp do archiwum G.P. to zobacz numer [...]" skierowane były do Thurega.

Pozdrawiam.

PS Do Thureg- mam stety lub niestety sporo znajomych dziennikarzy- i w mediach lokalnych, i ogólnopolskich. I zauważyłem jedną prawidłowość- osoby, które zajmują się w swej pracy tematami codziennymi ( wypadki, afery, nowości, bombki, itp ) są mocno na bakier z prawdą i rzetelnością. Sam, niestety tak to zrozumiałem- nie będzie pozytywnego artykułu- pasujesz do takiego wzorca. Skoro ma być zgodnie z prawdą ( czyli w środowisku są i świry, i prawdziwi pasjonaci ) to nie napiszesz nic, bo duma Ci nie pozwala.
Pozdrawiam.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 10:06 12-05-2009
Napisano
CzoliekSniegu.

ok. ale tak sobie mysle, ze szkoda. nie chce zabierac zdania w dyskusji poszukiwacze vs dziennikarze, ale z tego artykulu, mojej olawskiej wiedzy oraz spotkania z Traperem wiem, ze prawda moze (nie musi, ale moze) leżeć jednak gdzies po srodku ;))
Napisano
Oj Zbyniek, Zbyniek, nie pośpiewamy... :D"

Ja tam nie mam nic do śpiewania :D

Dobra dajcie już spokój, chce to napisze nie to nie :) pozdr
Napisano
przepraszam za literowki w nicku CzlowiekSniegu.

druga sprawa, zeby nie bylo, pisalem poprzedniego posta z sympatia do Trapera

pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie