Elendir Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 Jak mogę wyczyścić te przedmioty? Chodzi mi o jakieś sprawdzone metody).Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Oliwa z oliwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendir Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 Zazwyczaj po moczeniu w oliwce wychodzą mi takie różnokolorowe plamy. Macie jakieś inne metody? Z jakiego metalu jest zrobiony ten guzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 guzik jest bodajże z cynku, i raczej niema metody jego konserwacji.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 guzika nie pocieraj niczym, bo wyjdzie gorszy niz jest.pomocz w oliwce, i delikatnie przepoleruj bawełnianą szmatką, albo jakąś gąbką.zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendir Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 Wielkie dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.