Hermanos Napisano 7 Maj 2009 Autor Share Napisano 7 Maj 2009 wykopało mi się takiego oto orzelka, czy ktoś może wiedzieć czym on może być? z góry dziekję za pomocHerman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Kiedyś stał" chyba na tarczy (pelcie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Maj 2009 Autor Share Napisano 7 Maj 2009 pojęcia nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 O ile mnie oko nie myli to resztki orzełka lotnictwa LWPhttp://lwp.bloog.pl/foto,7764709,gal,199309,index.html#nextPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Hermanos
wykopało mi się takiego oto orzelka, czy ktoś może wiedzieć czym on może być? z góry dziekję za pomoc
Herman
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.