maciek11 Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 Witam prosze o id blaszki. Z góry dziekuje pozdrawiam maciek
8total4 Napisano 7 Maj 2009 Napisano 7 Maj 2009 w.g. mnie to odwaznik od jakiegoś dukata z XIV-XVw.postać to wyobrażenie Świętego lub Króla na tronie.w lewej ręce dzierży berło lub laskę, w prawej zapewne jabłko.fajna rzecz, nie czysc, najwyzej zwilż oliwką.pozdrawiam!
maciek11 Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 Witam prosze o id blaszki. Z góry dziekuje pozdrawiam maciek
skrzydlatysowiet Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 Witam.Wygląda mi to na odważnik monetarny, czyli taki do monet, a konkretniej to do jednej jasno określonej monety o wadze dokładnie takiej, jaką ma ten odważnik. Nie daję 100% pewności, ale sądzę, że to może być to.
ben91 Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 pobawiłem się trochę barwami i teraz wygląda to na wizerunek orła(tylko jakoś główki mi brakuje)siedzącego a grzędzie"
maciek11 Napisano 7 Maj 2009 Autor Napisano 7 Maj 2009 witam ponownie, zrobilem dwie nowe fotki, moze lepsza bedzie teraz identyfikacja pozdrawiam maciek
maciek11 Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 Koledzy, dzięki za tak szybkie odpowiedzi. Mi tez wydaje sie ze tam jest orzeł, jutro rano wkleję lepsze zdjecia pozdrawiam maciek
Pytanie
maciek11
Witam prosze o id blaszki. Z góry dziekuje pozdrawiam maciek
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.