skolcio Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 Witam!Taka apteczka ze strychu znaleziona z innymi fantami z okresu wojennego i przed. I wykopek znaleziony na pozycjach dział 88. Proszę o więcej informacji o obu przedmiotach.
skolcio Napisano 15 Maj 2009 Autor Napisano 15 Maj 2009 No i tego się spodziewałem na początku jak zakładałem wątek. :) Wieczorem wciepnę fotkę większej apteczki ale chyba już z przeznaczeniem wojskowym.
skolcio Napisano 14 Maj 2009 Autor Napisano 14 Maj 2009 Pierwszy raz zdarzyło mi się na tym forum żebym nie dostał odpowiedzi. :)
TKS32 Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 Witaj!!!skalcio,co do apteczki to mialem taką samą znalazłem w budynku gdzie stacjonował szpital polowy ss,produkcja na rynek cywilny tak obstawiam.POZDRO:)
skolcio Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 Witam!Taka apteczka ze strychu znaleziona z innymi fantami z okresu wojennego i przed. I wykopek znaleziony na pozycjach dział 88. Proszę o więcej informacji o obu przedmiotach.
Pytanie
skolcio
Witam!
Taka apteczka ze strychu znaleziona z innymi fantami z okresu wojennego i przed. I wykopek znaleziony na pozycjach dział 88.
Proszę o więcej informacji o obu przedmiotach.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.