Skocz do zawartości

wykrywacz do 200zl, czy to możliwe?

pendzel1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam zamiar kupić swój pierwszy wykrywacz, ale nie dysponuje dużą gotówką, proszę o pomoc w wyborze. Interesuje mnie poszukiwanie monet i pamiatek po IIWŚ, iekoniecznie na dużych głębokościach tak do 60cm.
Napisano
gdzies czytałem ze za 200 zl mozna samemu z zegarka kalkulatorka i czegoś tam zrobić cos tam..., a nazywa sie to wykrywacz. haha
poszukaj na odkrywce jest gdzies przepis
Napisano
witam. widzialem nie tak dawno na all... uzywane wykrywacze firmy viking za zblizona cene.wydaje mi sie cena ma sie dobrze do osiagow.pzdr
Napisano
Za 200 zł. to nie ma szans.I lepiej nie dawaj sie skusić wykrywkaczom z allegro w tych cenach.To badziewie jakiego świat nie widział.
Więc składaj kasiore.200 zł juz masz.
Napisano
ja od znajomego odkupiłem uszkodzoną salamandre vlf za 200 i naprawa wyniosła mnie 100 z groszami i w sumei za 350 mam sprzęt dość dobry... jak na początkującego wystarcza w zupełności ;-) zresztą widywałem w lasach starych wyjadaczy i też chodzili z salamandrami... kumppel kupił ostatnio nowego rutusa solarisa i jutro jak bedzie ładna pogoda to chyba pojedziemy w teren :-)) a moją salamandrą wychodzą przeważnie większe fanty (kólka czołgowe wszelkiego rodzaju złomki) ale i drobiazgi (boratynki i kulki) Powodzenia w zakupie i w poszukiwaniach...
Napisano
szczurek_1979 napisał:
... kumpel kupił ostatnio nowego rutusa solarisa "

a ja słyszałem, że nie ma już w sprzedaży Solarisów!? Nowych oczywiście.

Co do tematu postu, to faktycznie widziałem za 200 - 250zl używane Salamandry albo Bartki, to na pewno lepsze niż jakieś MD!
Napisano
no niby kupił... w jakimś sklepie w Lublinie, w tamtym tygodniu jeździł po odbiór. zapomniałem nazwy tego sklepu... w każdyb bądź razie czekał na niego po nad 3tyg...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie