szczep15 Napisano 1 Maj 2009 Autor Napisano 1 Maj 2009 WitamJestem początkującym poszukiwaczem,jest to moje pierwsze rafienie",ale znając moje szczęście pewnie to guzik.W każdym razie proszę o identyfikację.pozdrawiam.
bjar_1 Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Przedmiot kilka razy bywał już w identyfikacji na różnych forach - dotąd jeszcze nie został rozpoznany. Dodam, że sam posiadam identyczny. Na niektórych egzemplarzach bite są kombinacje cyfr.
szczep15 Napisano 1 Maj 2009 Autor Napisano 1 Maj 2009 Dziękuję za odpowiedż na tym nie ma żadnych oznaczeń,pozdrawiam
szczep15 Napisano 1 Maj 2009 Autor Napisano 1 Maj 2009 DziękujęNa tym nie ma żadnych oznaczeń.pozdrawiam
abcd Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Okucie-ozdoba od uprzęży końskiej, ta kombinacja liter i cyfr która czasem występuje to pewno sygnowanie jednostki wojskowej(pruskiej??) w której uprząż były na stanie.
Pytanie
szczep15
Witam
Jestem początkującym poszukiwaczem,jest to moje pierwsze rafienie",ale znając moje szczęście pewnie to guzik.W każdym razie proszę o identyfikację.
pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.