Skocz do zawartości

Moja dziura ... Zielona Góra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Żeby nie oszaleć przy wielkanocnym stole wyskoczyłem do swojej dziury. Najlepsze było to, że po drodze obok dziury spacerowali Niemcy z gospodarzami pobliego domu. Ja ich usłyszałem dopiero jak stali na drodze i się gapili na moje wyczyny...

• 9 months later...
  • Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Żeby pozbyc się bólu głowy po sobotnim wypoczynku" wybrałem sie do swojej dziury i kolejny raz cos tam nazbierałem jednak teren jest tak nasiaknięty wodą, że po wbiciu łopaty od razu pojawia się woda a do tego dymiąca czacha nie pozwoliły na dłuższą zabawe.

Napisano
Niemcy to dbali o te sprawy:) jak w mojej okolicy wydobyli wrak me 109 to w środku oprócz kompletnego pilota znaleźli spadochron, raportówkę z dokumentami i paczkę Praservativ":) pozdr
  • 2 years later...
  • 1 month later...
Napisano

Pogoda dopisuje więc trzeba szukać. Na początku po zaparkowaniu auta znalazłem w trawie 50 zł potem było też nieżle znalazłem śmietnik obozu RAD-u. Wyskoczyły dwie kozy pół beczki 200l kosa, jakieś blachy, porcelanowy korek Sorau ( zgubiłem po drodze )pełno stłuczek niestety ziemia jest tam fatalna wszystko spalone przez rdze. Po wykopaniu tego wszystkiego suche miałem tylko skarpetki. W sumie bardzo mile spędzony dzień

Napisano

Dwieście metrów dalej kolejny śmietnik. Fajna porcelana obozowa niestety wszystko szrot. Dziwne bo na terenie samego obozu nie znalazłem nic, żadnych monet, guzików itp.

• 2 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie