cebermen Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Żeby nie oszaleć przy wielkanocnym stole wyskoczyłem do swojej dziury. Najlepsze było to, że po drodze obok dziury spacerowali Niemcy z gospodarzami pobliego domu. Ja ich usłyszałem dopiero jak stali na drodze i się gapili na moje wyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Żeby pozbyc się bólu głowy po sobotnim wypoczynku" wybrałem sie do swojej dziury i kolejny raz cos tam nazbierałem jednak teren jest tak nasiaknięty wodą, że po wbiciu łopaty od razu pojawia się woda a do tego dymiąca czacha nie pozwoliły na dłuższą zabawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Jak widać metoda invitro była znana już od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Z dziury wyskoczyło takie metalowe pudełeczko czyżby tajna wuderwaffe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Widać, że żołnierz nie zdążył użyć lub też preferował życie bez ograniczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Albo nie umiał czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 preferował dreszczyk emocji:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Niemcy to dbali o te sprawy:) jak w mojej okolicy wydobyli wrak me 109 to w środku oprócz kompletnego pilota znaleźli spadochron, raportówkę z dokumentami i paczkę Praservativ":) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 gdzie takie coś pod naszą zielonką miało miejsce ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 Gubin-butelki wydobyte z ruin zburzonej piekarni przy Żymierskiego.Browar H.Stobernack Guben. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 Wśród tych beczek co powyżej resztki etykiet z wytwórni koniaków Raetsch-a przy ul.Chrobrego w Zielonej Górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Luty 2014 Autor Share Napisano 22 Luty 2014 Pogoda dopisuje więc trzeba szukać. Na początku po zaparkowaniu auta znalazłem w trawie 50 zł potem było też nieżle znalazłem śmietnik obozu RAD-u. Wyskoczyły dwie kozy pół beczki 200l kosa, jakieś blachy, porcelanowy korek Sorau ( zgubiłem po drodze )pełno stłuczek niestety ziemia jest tam fatalna wszystko spalone przez rdze. Po wykopaniu tego wszystkiego suche miałem tylko skarpetki. W sumie bardzo mile spędzony dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 23 Luty 2014 Autor Share Napisano 23 Luty 2014 Dwieście metrów dalej kolejny śmietnik. Fajna porcelana obozowa niestety wszystko szrot. Dziwne bo na terenie samego obozu nie znalazłem nic, żadnych monet, guzików itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 hehe bo ja tam byłem pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 3 Kwiecień 2016 Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Czyżby kula armatnia?Średnica ok.55mm, wykopana w Chynowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.