8total4 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Ty mowiles ze masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 WIDZĘ ZE JAKOŚ ~!!!!!! nasz watek umarł Suchy zapomniałeś o mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 suchy zapomniał o wszystkich.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 suchy o nikim i niczym nie zapomniał :) ale jak by to wyglądało gdybym sam ze sobą pisał? :) Neptun odpisałem Ci na maila przecież :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cohete9 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Niewątpliwie ktoś mógłby uznać Cię za schizofrenika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 TAAAK na maila odpisał, ale czy pomyślał o poinformowaniu wcześniej ???? Nie dobry Suchy, nie ładny Suchy!!!! Tfu nie ładnie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2009 O poinformowaniu?:> nie rozumiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Nie poinformowałeś ostatnio ze jedziesz z Jarkiem.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Nie tylko z Jarkiem :) a to muszę wszystkich informować ?:) są telefony, gg itp. wiec można było się odezwać przed weekendem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elku Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Czołem. Dacie suchemu spokój czy mam się tam wybrać? Nie dosyć że facet jest na wykończeniu to jeszcze się czepiają!!!Pozdro z Baru dla całego MOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Ehehe :) Elku to już do baru bierzesz peceta?:D to co z tym weekendem ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 nie damy ;)Ulriś von pracoholix jak tam wyprawa w nieznane?Daj znać.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elku Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Cze. No jak z weekendem? Jedziemy, tylko żeby winko przestało garować to będzie cacy.W razie WU będzie coś dla niepokonanego w 28 walkach Unterovonkrukero. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2009 :D i drugi pijak się znalazł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 suchy od kiedy nalezysz do AA ? :Dnie mowiles nic..ladnie knujecie oberkikoslawy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Mówiłem o Tobie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 jak ja to chyba trzeci ;]drugim byles Ty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Przecież ja niepijący jestem :) tak w ogóle to brzydzę się alkoholem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Mama mi nie pozwala z takimi rozmawiac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 hej co tam u Was słychać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Połamani, wystawieni i sprzedani siedzim w domu...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Październik 2009 Autor Share Napisano 24 Październik 2009 :)Qba a czemu polamani? jakis wypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Lekka kontuzja prawej łapy, za miesiąc planuję zrobić powrót w wielkim stylu, ostrzcie łopaty.Pozdro dla całego Oszachtu, Panowie jestem z Wami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 hehe za miesiąc to będziemy kopać ale chyba przy użyciu dynamitu :D bo zimno ooo się robi..:/ Ale czekamy na Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 A co z przyszłym weekendem????? może jakiś wypadzik???Suchy co Ty na to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.