Skocz do zawartości
  • 0

Odznaka sowiecka i licznyj znak ID

Wyro

Pytanie

Napisano

Zależy mi na ID odznaki sowieckiej świeżo podniesionej. Jak częsta (pewnie jak grzyby znając sowietów), za co dawana, jaka jest jej nazwa.

Licznyj znak być może sam bym zidentyfikował dzięki tej stronie z licznymi znakami, ale nie będzie mnie do jutra na necie więc jeśli ktoś byłby tak dobry, będę wdzięczny i będę miał pewność, że się sam nie pomyliłem przykładowo.

Dzięki z góry Kolegom za pomoc!

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zależy mi na ID odznaki sowieckiej świeżo podniesionej. Jak częsta (pewnie jak grzyby znając sowietów), za co dawana, jaka jest jej nazwa.

Licznyj znak być może sam bym zidentyfikował dzięki tej stronie z licznymi znakami, ale nie będzie mnie do jutra na necie więc jeśli ktoś byłby tak dobry, będę wdzięczny i będę miał pewność, że się sam nie pomyliłem przykładowo.

Dzięki z góry Kolegom za pomoc!

Napisano

Płytka grawerka, podczyścić sie już nie da. Litery widać. Tylko szóstki na dole nie jestem pewien. Dalej na zdjęciaCH ANALIZA" :)

Napisano
No super. Dzięki bardzo! To juz drugi Licznyj Znak z tych samych carskich koszarów. Zastanawia mnie jak to mozliwe, że tak bardzo są te liczne znaki a z tych samych koszarów. Znacie odpowiedź?

Poprzedni: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=648613

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie