zbyniek Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 2 miesiące z jabelkiem po plaży i będzie nowa proxima :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 15 Maj 2010 Autor Share Napisano 15 Maj 2010 Kiczka1111 w odpowidzi na Twoje pytanie...w trakcie sezonu najczesciej spaceruje z wykrywaczem przy gorzej pogodzie kiedy jest malo osob zeby ich nie zapikacpo sezonie o kazdej porze w zaleznosci od tego jak pozwala czasprzedstawione monety znalazlem we wtorek miedzy 18 a 19.... i bede musial jeszcze tam wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 a jak myślisz ? za komuny ludziska kąpali się częściej czy rzadziej a jak teraz ? a za okupacji ? albo za Franca ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 ja chodze wczesnym rankiem (od 5 czasami ciut prędzej) nie lubie gapiów i ciągłych ich pytań: i co znalazłeś już coś?" można tu coś znaleść?" około 8 sie zbieram bo ludzie powoli zaczynają przychodzić z domków letniskowych.prośba do Bartas załóż nowy wątek bo długo sie otwiera no i wypada bo nowy sezon zaczęty co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Pogoda tak mnie wk...ła,że poleciałem wygrzać tyłek w ciepłym piasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Sporo się jednak od mojego ostatniego pobytu zmieniło,fotelarze czeszą piasek obok łóżek siatkami-takimi jakie widać na pace(na motyle).Zbierają śmieci...i monetki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 A między 5-7 rano zapierdziela traktorek równający i zbierający śmiecie z całej plaży...działa to mniej więcej jak kombajn do ziemniaków.Poszukiwania po jego przejeździe mijają się z sensem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Pewnego dnia gdy tak sobie machałem wykrywką na plaży,przypier...ł się do mnie jakiś czech i krzyczał żebym sie stąd wynosił bo zawoła policję".Zrobił niezłą awanturę.Nie dałem sobie skakać po pagonach,odparłem by spier..,bo wiedziałem że policji takie sprawy tu nie interesują,ale gnój nieźle mi podniósł ciśnienie.Ktoś tu wspominał w temacie poszukiwań w Czechach że spotyka miłych ludzi,ja spotkałem wyjątkowego czeskiego gnoja.O tyle dziwne że taka ostra sytuacja nigdy nie spotkała mnie w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Trafioną obiegową kasę zużyłem,więc fotki tylko waluty obcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 i tego z czego już nic nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 25 peset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 i duża 50tka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 piątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 A wśród nich pamiętne ESPANA 82 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 jedynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 i jeszcze jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 okolicznościowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 dwusetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.