leon wallonien Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Damian pozdrowienia od calej grupy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 znalazłem fotkę leżącej w mistycznej pozie" BDM-ki ,jak ktoś powyżej napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leowawa Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 http://www.wojsko-polskie.pl/articles/view/13515,%E2%80%9EKierunek+Berlin+1945-2009%E2%80%9D+1-3+maja+2009+r..html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 http://dobroni.pl/rekonstrukcje,kierunek-berlin-podsumowanie,1784 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Przypadkowo wpadłem na taki link :http://www.youtube.com/watch?v=BxerCam7xo0Impreza sprzed roku ale sadząc po niewielkiej liczbie wyświetleń i dacie umieszczenia mało oglądana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Gratuluję rekonstruktorom i organizatorom udanej imprezy. Było naprawdę bardzo dobrze. Pamiętajcie, że krytyk i eunuch z jednej są parafii, obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi".Jeśli chodzi o sceny drastyczne to uważam, że należy je pokazywać. Ktoś o słabych nerwach nie powinien po prostu na bitwę przychodzić. Rodzice są po to, żeby wytłumaczyć swoim dzieciom, że to tylko udawane. To oni są za nie odpowiedzialni i to oni decydują czy ich dziecko powinno oglądać takie rzeczy.Mam wrażenie, że wielu ludzi wyobraża sobie wojnę jako wesołą przygodę, w której dobrzy" biją się ze złymi", a potem dobrzy" dostają medale a źli" idą do więzienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Uwaga: Na filmie znalazłem broń mauser z komorą na naboje i ruchomą iglicą. To znaczy, że jak się chce to można wszystko, nawet strzelanie z orginalnej broni ślepakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 „…Uwaga: Na filmie znalazłem broń mauser z komorą na naboje i ruchomą iglicą. To znaczy, że jak się chce to można wszystko, nawet strzelanie z orginalnej broni ślepakami….”Niemożliwe…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek02 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Zapomniałeś Hindus dodać A łyżka na to.. " :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlopiur Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 I były czołgi z armatami i szczelay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 „…Uwaga: Na filmie znalazłem broń mauser z komorą na naboje i ruchomą iglicą. To znaczy, że jak się chce to można wszystko, nawet strzelanie z orginalnej broni ślepakami….”Rozumiem że kolega dysponuje wersją HD. :)Bezmyślność co poniektórych jest porażająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 ale o co cho....... dyć takich karabinów i innego zelastwa z komorą i iglicą było z 40 szt. i wszystkie szczelały :D ze slepych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leowawa Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 http://picasaweb.google.pl/bartoniu1973/GaleriaGrzecznosciowaModlinBerlin2009Gasior69#fotorelacja autora Gęsior69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.