Skocz do zawartości

Rekonstrukcja Bitwy o Berlin z 1945 roku na terenie Twierdzy Modlin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Przypadkowo wpadłem na taki link :http://www.youtube.com/watch?v=BxerCam7xo0
Impreza sprzed roku ale sadząc po niewielkiej liczbie wyświetleń i dacie umieszczenia mało oglądana...

Gratuluję rekonstruktorom i organizatorom udanej imprezy. Było naprawdę bardzo dobrze. Pamiętajcie, że krytyk i eunuch z jednej są parafii, obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi".

Jeśli chodzi o sceny drastyczne to uważam, że należy je pokazywać. Ktoś o słabych nerwach nie powinien po prostu na bitwę przychodzić. Rodzice są po to, żeby wytłumaczyć swoim dzieciom, że to tylko udawane. To oni są za nie odpowiedzialni i to oni decydują czy ich dziecko powinno oglądać takie rzeczy.

Mam wrażenie, że wielu ludzi wyobraża sobie wojnę jako wesołą przygodę, w której dobrzy" biją się ze złymi", a potem dobrzy" dostają medale a źli" idą do więzienia.

„…Uwaga: Na filmie znalazłem broń mauser z komorą na naboje i ruchomą iglicą. To znaczy, że jak się chce to można wszystko, nawet strzelanie z orginalnej broni ślepakami….”

Niemożliwe….

„…Uwaga: Na filmie znalazłem broń mauser z komorą na naboje i ruchomą iglicą. To znaczy, że jak się chce to można wszystko, nawet strzelanie z orginalnej broni ślepakami….”

Rozumiem że kolega dysponuje wersją HD. :)
Bezmyślność co poniektórych jest porażająca.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie