Tomek-czechów Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Czy mogł by mi ktos popwiedziec co mam jeszcze za wyposarzenie kupic . Mam puszke , hlebak , manierke , menazke ,bagnet , 2 ladownice . I to co widac . Co mogę jeszcze kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Polecam ci zakup słownika języka polskiego: wyposażenie pisze się przez ż", chlebak przez ch" (od słowa chleb), manierkę, puszkę, menażkę - przydałaby się literka ę". Jeżeli mieszkasz za granicą i nie masz polskich znaków to się o nie postaraj... o reszcie błędów w twoim poście nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganspir Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 zaówazyłem brak czapki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojwoj Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 i głowy też nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uboot1974 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 ja z mojej strony dodam, że erkennungsmarke warto by miećwprawdzie nie widać go na zewnątrz, ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Jeśli jako replikę broni masz MP40 to czemu ładownice do mausera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 I co to za szelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek-czechów Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Helm mam jest przyczepiony do pasa , szelki szwedzkie chyba . Na allegro kupione i przerobione .A mp 40 tak o wisi kiedys kupilem za ciężkie pieniądze i jakoś szkoda sie go pozbyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Jedno wiem na pewno. Perkusja nadaje się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziu Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Sądząc po wyposażeniu chcesz rekonstruować żołnierza z orkiestry przeciwpancernej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 No i ortopeda by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PZgrenadier Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Kolega Tomek-czechów zadał pytanie, może rzeczywiście nienajlepiej sformułowane i zawierające błędy, ale... czy musicie Panowie kpić? Na jakiej podstawie? Niestety nie rozumiem Waszego zachowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 GRH Trubadur?A tak na poważnie to wszystko jest ok. Szelki przydałyby się czarne. Zdecyduj się czy MPik czy Mauser. Bagnet od Mausera nosimy z tyłu na lewym pośladku, razem z saperką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek-czechów Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Saperke kupiłem . Czekam na paczke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 odezwij sie na priwa to ci ladnie powiec co i jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.