radek98k Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Dzisiaj jest rocznica urodzin Adolfa Hitlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 hahahahahaczlowieku lecz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Radomir dziś na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 zobacz co jego podwladni zrobili kilkadziesiat lat po jego urodzeniu, z moim rodzinnym miastem.https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/wielun39.jpgurazasz moja osobe (jak pewnie i godnosc wiekszosci Polaków), uzywajac tytulu, jakim w III Rzeszy okreslano Hitlera (tytuł wątku)...czyzby za duzo lektury Fryderyka Nietzsche ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Radek nasuwa mi się pytanie normalny jesteś ? przepraszam za takie pytanie ale po tym poście jaki założyłeś musze spytać bo Twoje wcześniejsze wypowiedzi i posty jakoś jeszcze tolerowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 A Kto dziś wie, że takie coś było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 a Ty co swiętujesz z tego powodu i dlatego zakładasz post na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 To należy do ciekawostki historycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 No naprawde ciekawostka prawie mała sensacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 tego czlowieka z chęcią zabił by wlasciwie kazdy mieszkaniec Europy (jak nie Świata) w okresie 1939-45, wiec nie wiem co jest tu ciekawostką historyczną?czcic czlowieka, ktory ze swoimi slabosciami nie potrafił walczyc, chociaz stal na czele panstwa, w ktorym stawiano za priorytet kult siły, męstwa, pracy i czystosci rasowej" ??dla mnie był zwykłym zakompleksionym swirem, ludobójcą, pozerem i wzoru do naśladowania jest w nim tyle, co nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Popieram 8total4 moim zdaniem wątek nadaje się do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.