Rumburak Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Czy są w Polsce elitarne", czyli dobre grupy rekonstrukcyjne i grupy rekonstrukcyjne składajace się z cianiasów, które prezentują niski, a wręcz żenujący poziom rekonstrukcji - zachowania, wyglądu, sprzętu, wyszkolenia i wytrenowania rekonstruktorów? Ja uważam, że tak i chętnie podam przykłady... Zapraszam do dyskusji. Sorry jeśli jest już podobny wątek, ale mi się nasunęło po Dniu Ułana 2009 w Pozku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 A na podstawie jakiego kryterium i kto miałby decydować o tym, która grupa jest „elitarna”, a która nie?… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Czołem!Jak podasz przykłady to rozpęta się zadyma a Ponury Żniwiarz zakonspirowany tu jako Duńczyk rozpocznie swój aniec śmierci" z karteczkami ;-))Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drchirypl Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Proponuje zamknac watek bo bedzie dym :)Nie rozumiem sensu takiej prowokacji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 No właśnie, można podyskutować, tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Po to są fotki, żeby widzieć, która GRH jest koszerna, a która nie.Wątek jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Avanti! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banginghunter Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Obawiam się że po fotkach, to można jedynie poznać która grupa lubi pozować, pstrykać i ew. ładnie wygląda, no może ma dobrego fotografa.Ale to nie ładne fotki tworzą z grupy pro ekipę, tylko to w jaki sposób się odgrywa tą rolę prawda ? Małyszem się nie zostaje w momencie założenia kasku z napisem RedBull, nart i kombinezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Kolejna zbędna prowokacja by wywołać nieporozumienia w środowisku przez osobę z poza niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Mówisz o mnie? Wystarczy, że w piszesz w wyszukiwarce dobroni swojak, a zobaczysz kim jestem i co sobą reprezentuję, na tej samej zasadzie wchodzisz w naszą klasę, szukasz mnie i mnie znajdujesz.Każdy może to zrobić.Nie widzę sensu prowadzenia wątku, w którym ktoś" może mi zarzucićcoś". Swego czasu były dziwadła, które spadły, bo grh widownia zniszczyła ten temat.PANIE ADMIN KOŃCZ PAN TEN WĄTEK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Forum jak sama nazwa wskazuje służy do wymiany poglądów. Jest jednym z najważniejszych współczesnych instrumentów demokratycznej debaty. Mnie nękają pewne pytania i sobie te pytania zadaję, a za pośrednictwem tego forum zadaję je także innym - zaangażowanym w to zjawisko rekonstruktorom. Zastanawia mnie czy aby jakość grup rekonstrukcyjnych nie spada w miarę przyrastania ich liczby? Czy to ważne czy jestem ze środowiska kucharzy by rozmawiać o podanych mi na talerzu potrawach? Czy muszę być rekonstruktorem by zastanawiać się czy są lepsze i gorsze grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Moim zdanie TAK, Panie RUMBURAK.Dla tego, że jesteś na forum kucharskim, a na podforum kucharzy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Panowie zaczyna się wątek kulinarny, i robi się goraco od gotowania kartofli. Wszyscy wiemy jak jest i jakie są GRH w Polsce każdy niech ocenia wg swojego kryterium. Są lepsi i gorsi wg pewnego kryterium. Ende Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loczek Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Proszę Admina o zamknięcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.