Skocz do zawartości

GRH lepsze i gorsze...

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są w Polsce elitarne", czyli dobre grupy rekonstrukcyjne i grupy rekonstrukcyjne składajace się z cianiasów, które prezentują niski, a wręcz żenujący poziom rekonstrukcji - zachowania, wyglądu, sprzętu, wyszkolenia i wytrenowania rekonstruktorów? Ja uważam, że tak i chętnie podam przykłady... Zapraszam do dyskusji. Sorry jeśli jest już podobny wątek, ale mi się nasunęło po Dniu Ułana 2009 w Pozku...

Obawiam się że po fotkach, to można jedynie poznać która grupa lubi pozować, pstrykać i ew. ładnie wygląda, no może ma dobrego fotografa.

Ale to nie ładne fotki tworzą z grupy pro ekipę, tylko to w jaki sposób się odgrywa tą rolę prawda ? Małyszem się nie zostaje w momencie założenia kasku z napisem RedBull, nart i kombinezonu.

Mówisz o mnie? Wystarczy, że w piszesz w wyszukiwarce dobroni swojak, a zobaczysz kim jestem i co sobą reprezentuję, na tej samej zasadzie wchodzisz w naszą klasę, szukasz mnie i mnie znajdujesz.Każdy może to zrobić.Nie widzę sensu prowadzenia wątku, w którym ktoś" może mi zarzucićcoś". Swego czasu były dziwadła, które spadły, bo grh widownia zniszczyła ten temat.PANIE ADMIN KOŃCZ PAN TEN WĄTEK!!!

Forum jak sama nazwa wskazuje służy do wymiany poglądów. Jest jednym z najważniejszych współczesnych instrumentów demokratycznej debaty. Mnie nękają pewne pytania i sobie te pytania zadaję, a za pośrednictwem tego forum zadaję je także innym - zaangażowanym w to zjawisko rekonstruktorom. Zastanawia mnie czy aby jakość grup rekonstrukcyjnych nie spada w miarę przyrastania ich liczby?

Czy to ważne czy jestem ze środowiska kucharzy by rozmawiać o podanych mi na talerzu potrawach? Czy muszę być rekonstruktorem by zastanawiać się czy są lepsze i gorsze grupy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie