Thomson. Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Nowak, Salamandra, Smętek lub jakiś two box.
longwood Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 van Worden, jestem bardzo zadowolony z x-70.To rewelacyjna pikawa ale ma kilka drobnych wad, na tyle drobnych, że do ich spostrzeżenia potrzeba zrobić z piszczałą kilkaset wypadów w teren.
banderas Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Cze.Prezes,odp dla kolegi-to samo co napisał Thomson.pzdr.
terenowiec69 Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Ja już zakupiłem Tf-900 na głębsze zakopy.Z dynamikami dałem spokój na głębokie żelazo.
VanWorden Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 terenowiec - zgadza się ale różni ludzi na tym forum bardzo różnie oceniają militarkę". Dla tych dla których to też odznaczenia, guziki etc., dobry dynamik jest nie do zastąpienia.longwood - czy możesz wymienić te wady? Sam wiem o kilku ale może dowiem się czegoś nowego:)PozdrawiamVW
szajka Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 terenowiec i jak rama daje rade sam sie zastanawiam nad kupnem ramy napisz coś wiecej Van a wedlug ciebie jaka rama warto sie zainteresować
VanWorden Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 Nie mylcie two-boxów z ramą. Ramowy sprzęt jest najlepszy do tej roboty, ale jest droższy. My tu mówimy o two-boxie z których większość jest porównywalna jeśli chodzi o zasięg czy specyfikacje. Najczęściej dostępny nowy i na aukcjach to Whites TM800/808.PozdrawiamVW
Prezes14 Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Napisano 21 Kwiecień 2009 no właśnie ja dlatego nie chcę zmieniać sprzętu dlatego, że chcę go jeszcze lepiej poznać, a lubię też kopać drobnicę tak więc GT to dla mnie dość uniwersalny sprzęt :) Pzdr
longwood Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 van Worden, pierwsza której nie zauważyłeś: nic nie warty wskaźnik baterii.Chcesz więcej, zakładaj nowy wątek, tu nie będziemy zaśmiecać.Nota bene- to - Twoim zdaniem - terra ma wady????Niemożliwe..:-)))
VanWorden Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 Nie ma sprzętu idealnego niestety. Gdybyś poczytał mój test X70 zauważyłbyś, że wymieniam kilka wad. W zasadzie od tego czasu niewiele się zmieniło. Niedługo będę ciągnął dalej wątek z radami do terki, ale nie tutaj, więc chętnie usłyszę jakieś Twoje uwagi.PozdrawiamVW
longwood Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 kiedyś dawno czytałem.-zasadniczo ok,z tym że zbyt pochopnie dochodzisz do kategorycznych wniosków.Dobra... dziś skończyłem duże zlecenie, mam humor, to Ci powiem:jest fajny motyw jak się pinpointuje trzymając cewkę na sztorc, prostopadle do ziemi.Spróbuj:-)
VanWorden Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 Kategoryczne wnioski? To na pewno nie ja:) A z tym pinpointem to ma tak niemal każdy sprzęt i każda cewka. Spróbuj;)Ok, przepraszam autora wątku za ten off-topic:)PozdrawiamVW
Prezes14 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Napisano 22 Kwiecień 2009 spoko spoko, mi to nie przeszkadza. Jak myślicie opłaca mi się kupić wyświetlacz do GT ?
longwood Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 skoro autor wątku wybacza...Z pinpointem chodzi o coś innego,o rozróżnienie.Poza tym z uporem maniaka powtarzam: nie ma istotnych różnic w zasięgach na kolor ani w czułości między poszczególnymi modelami terry.Używam dwóch naprzemiennie,mam IQ wyższe od jamnika-zauważyłbym
longwood Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 aha, ale już sam pinpoint to ma siedemdziesiątka celniejszy niż siostrzyczki
VanWorden Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 sorki się mi klikło;) Są bodaj dwa czy nawet trzy rodzaje tego wyświetlacza.. Jeden jest faktycznie lepszy od innych. Ja sam nie byłem fanem tego dodatku, ale znam Sovereignowców", którzy je uwielbiają:)PozdrawiamVW
Prezes14 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Napisano 22 Kwiecień 2009 dzięki za odpowiedź ;) ja chyba kupię i wypróbuję bo może być przydatny. a jak nie to sprzedam:). Pozdro
daro2904 Napisano 24 Kwiecień 2009 Napisano 24 Kwiecień 2009 Panowie niektórzy nie chwalą GT ale jak ktoś ma opanowane sygnały to naprawde głeboko fanty idzie wyciagac zdiećia juz wklejalem na forum .Pozdro
Prezes14 Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Napisano 24 Kwiecień 2009 daro szukasz na dużej czy standardowej cewce ? pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.