Skocz do zawartości

cos głębszego na kolor od proximy

albertus32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam pytanie , które moze wywoła małą dyskusjeę. Mianowicie co polecacie na kolor lepszego od proximy. Cos głebszego-typowo na monetki i kolor.
Pozdrawiam wszystkich miłosników historii...
Napisano
albertus czytaj forum masz podane nie jednokrotnie typowe wykrywacze na tzw militarke troche inwencji
a dla przykładu smętek głebiej bije narta
Napisano
Nie napisałeś nic o cenie więc rozumiem, że nie ma znaczenia? Jeśli tak to w pewnych sytuacjach lepszy będzie choćby Explorer czy Etrac, typowe monetkowce. No i oczywiście wielkimi krokami zbliża się nowy White's Spectra Vision:)

Pozdrawiam

VW
Napisano
co innego czytac oferty sprzedazy a co innego opinie osób które miały sprzecik typu minelaby ..
Szajka nie przeczytałeś dokładnie - coślepszego na monetki. Smętek typowo na militarka, to wiem. Chodzi mi ( tak by było najlepiej) czy osoby ktore mialy proxime nie przesiadły sie na inne zachodnie i czy widziały róznice
pozdro
Napisano
Albertus, o Proximie jest mnóstwo wątków, czytałeś?
W swojej klasie cenowej (do 1300zł) raczej nic lepszego nowego nie kupisz.
Jeśli chodzi o wykrywacze mikroprocesorowe" wyraźnie droższe (albo w zbliżonej cenie używane), to będą one od Proximy lepsze, generalnie.
To jest ogólna odpowiedź na Twoje ogólne pytanie.
Napisano
Artur żeby znaleźć moje monetki musisz miec instynkt większy niż instynkt bobra co zna 1000 bitów, musisz mieć przebiegłośc włochatej niedźwiedzicy i wzrok wściekłego rosomaka...
Napisano
Ja używam fishera F-70 i nie narzekam, bardzo wyrazne sygnały, dokłednie rozpoznaje rodzaje metali(ma przekłamania oczywiście jak przedmiot jest duży i lerzy głębiej,wtedy pokarze wyższe wskazania a okaże się kawał żelastwa) ale to chyba każdy tak ma,trafiają sie monety głębiej i radzi sobie bardzo dobrze, ogółem jestem zadowolony z tego sprzętu ale cena jego też jest niezła...:P:) pozdr
Napisano
Ja od roku chodzę z proximą, widziałem w akcji 70-tkę.
Jest czytelniejsza i nieco głębsza, natomiast prawie 2 razy drozsza. Osobiście /jak bym miał kase/ to kupiłbym Explorera. POZDR.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie