albertus32 Napisano 7 Kwiecień 2009 Autor Napisano 7 Kwiecień 2009 mam pytanie , które moze wywoła małą dyskusjeę. Mianowicie co polecacie na kolor lepszego od proximy. Cos głebszego-typowo na monetki i kolor. Pozdrawiam wszystkich miłosników historii...
szajka Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 albertus czytaj forum masz podane nie jednokrotnie typowe wykrywacze na tzw militarke troche inwencji a dla przykładu smętek głebiej bije narta
VanWorden Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Nie napisałeś nic o cenie więc rozumiem, że nie ma znaczenia? Jeśli tak to w pewnych sytuacjach lepszy będzie choćby Explorer czy Etrac, typowe monetkowce. No i oczywiście wielkimi krokami zbliża się nowy White's Spectra Vision:)PozdrawiamVW
albertus32 Napisano 7 Kwiecień 2009 Autor Napisano 7 Kwiecień 2009 co innego czytac oferty sprzedazy a co innego opinie osób które miały sprzecik typu minelaby ..Szajka nie przeczytałeś dokładnie - coślepszego na monetki. Smętek typowo na militarka, to wiem. Chodzi mi ( tak by było najlepiej) czy osoby ktore mialy proxime nie przesiadły sie na inne zachodnie i czy widziały róznicepozdro
szajka Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 sorrki na kolor moim zdaniem mnielab x tierra 70
Brzęczyszczykiewicz Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Albertus, o Proximie jest mnóstwo wątków, czytałeś?W swojej klasie cenowej (do 1300zł) raczej nic lepszego nowego nie kupisz.Jeśli chodzi o wykrywacze mikroprocesorowe" wyraźnie droższe (albo w zbliżonej cenie używane), to będą one od Proximy lepsze, generalnie.To jest ogólna odpowiedź na Twoje ogólne pytanie.
borsuk leśno-polny Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Minelab Soverign GT. Kto go używał ten wie, że ma naprawdę niezły zasięg.
artur1978 Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Albert ogarni się i tak wszystkie pozostałe monety będa moje :)
albertus32 Napisano 7 Kwiecień 2009 Autor Napisano 7 Kwiecień 2009 Artur żeby znaleźć moje monetki musisz miec instynkt większy niż instynkt bobra co zna 1000 bitów, musisz mieć przebiegłośc włochatej niedźwiedzicy i wzrok wściekłego rosomaka...
Pablo.wpl Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Ja używam fishera F-70 i nie narzekam, bardzo wyrazne sygnały, dokłednie rozpoznaje rodzaje metali(ma przekłamania oczywiście jak przedmiot jest duży i lerzy głębiej,wtedy pokarze wyższe wskazania a okaże się kawał żelastwa) ale to chyba każdy tak ma,trafiają sie monety głębiej i radzi sobie bardzo dobrze, ogółem jestem zadowolony z tego sprzętu ale cena jego też jest niezła...:P:) pozdr
mzbyszek61 Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Ja od roku chodzę z proximą, widziałem w akcji 70-tkę.Jest czytelniejsza i nieco głębsza, natomiast prawie 2 razy drozsza. Osobiście /jak bym miał kase/ to kupiłbym Explorera. POZDR.
albertus32 Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Napisano 9 Kwiecień 2009 czaje sie na garetta gti 2500 white'sa spectrum http://wwwdark.w.interia.pl/testy.htm#mineexp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.