zmija Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Witam. Czy przedstawiony na fotce orzełek to wz. 1919 z wytwórni Grabskiego? Może mi ktos doradzi jak go naprostować. Jeden znajomy podpowiada ad gazem", drugi gotuj we wrządku i prostuj"... nie wiem co wybrać;-)
Pablo.wpl Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Klasyczny od bardzo wielu lat orzełek wojsk lądowych,więcej się z niego raczej nie dowiemy.
zmija Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Tak sobie tez pomyślałem. Pogięty ale cały, jak zaczne prostować to mogą wyjść puzzle";-)
zmija Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Witam. Czy przedstawiony na fotce orzełek to wz. 1919 z wytwórni Grabskiego? Może mi ktos doradzi jak go naprostować. Jeden znajomy podpowiada ad gazem", drugi gotuj we wrządku i prostuj"... nie wiem co wybrać;-)
Question
zmija
Witam. Czy przedstawiony na fotce orzełek to wz. 1919 z wytwórni Grabskiego? Może mi ktos doradzi jak go naprostować. Jeden znajomy podpowiada ad gazem", drugi gotuj we wrządku i prostuj"... nie wiem co wybrać;-)
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.