zmija Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 Witam. Czy przedstawiony na fotce orzełek to wz. 1919 z wytwórni Grabskiego? Może mi ktos doradzi jak go naprostować. Jeden znajomy podpowiada ad gazem", drugi gotuj we wrządku i prostuj"... nie wiem co wybrać;-)
Pablo.wpl Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Klasyczny od bardzo wielu lat orzełek wojsk lądowych,więcej się z niego raczej nie dowiemy.
zmija Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 Tak sobie tez pomyślałem. Pogięty ale cały, jak zaczne prostować to mogą wyjść puzzle";-)
zmija Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 Witam. Czy przedstawiony na fotce orzełek to wz. 1919 z wytwórni Grabskiego? Może mi ktos doradzi jak go naprostować. Jeden znajomy podpowiada ad gazem", drugi gotuj we wrządku i prostuj"... nie wiem co wybrać;-)
Pytanie
zmija
Witam. Czy przedstawiony na fotce orzełek to wz. 1919 z wytwórni Grabskiego? Może mi ktos doradzi jak go naprostować. Jeden znajomy podpowiada ad gazem", drugi gotuj we wrządku i prostuj"... nie wiem co wybrać;-)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.