kof Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Czy ktoś kojarzy? Film chyba amerykański, fabularny(wojenny), z lat osiemdziesiątych.Niemcy przesłuchują alianckiego oficera, nie potrafią go zmusić siłą do mówienia, usypiają go, a po przebudzeniu wmawiają mu, że spał wiele lat, wojna się dawno skończyła.Nie pamiętam dokładnie treści filmu, ani kto występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 C...a wbiles mi cwieka, bo prawie tyle samo pamietam i teraz bedzie mnie to dreczyc. Na razie tylko moge dodac ze chodzi o tajemnice D-day. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron66 Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 A czy przypadkiem roli pielegniarki w szpitalu nie grała Joanna Pacuła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Z Pacułą to był chyba remake tego filmu pt. Breaking point". I chyba on był tez wyświetlany w którejś z naszych telewizji. Pamiętam scenę wkładania przez nordyków elektrody do ust i rażenia prądem.http://www.allmovie.com/work/breaking-point-61081 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron66 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Ja właśnie ten film miałem na myśli,a oglądałem go dawno temu z kasety VHS z wypożyczalni.Swoja droga był całkiem ciekawy.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kof Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Dzięki wielkie.Właśnie o ten film mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.