Queis Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Witam słyszałem że w Lubaniu w czasie prowadzenia prac budowlanych natrafiono na dwie drewniane skrzynie i że znaleziska pilnowała ekipa w kominiarkach ,czy ktoś coś wie więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darpoj Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 http://www.luban24.pl/index.php?PHPSESSID=12913fb01490ed00af656608370b08ec&topic=1198.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darpoj Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 prima-aprilisowy żart...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Już sama data wskazjue na jakość tego ewsa"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Queis Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Brat mój słyszał i coś mi powiedział ale jaja ,i tak powstają legendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf 25 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Policja jak zwykle ciężko przestraszona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 kiedy policja przestanie robić obciach i siarę wstyd,szkoda że nie przyjechali w kominiarkach ,mam wrażenie że tu kupa głupków coś ,kogoś ochrania.a to tylko zwykłe skarby,kilka hełmów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.