werewolf Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Napisano 4 Kwiecień 2009 na otarciach meatl jest jasny .. może aluminium.. trudno powiedzieć.. za ciężki nie jest ..
PatrX30 Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Jak tak mówisz to niemam pojęcia co to mogło być. Gdyby było z mosiądzu to pierścień do pocisku ale z aluminium to jeszcze nie widziałem.pozdro
werewolf Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Napisano 4 Kwiecień 2009 oczyszczę troche i zobaczę ..ale wydaje mi się że to właśnie nie mosiądz .. jutro dam fotki
werewolf Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Napisano 4 Kwiecień 2009 nie babrałem się za bardzo z tym ale tak mi się wydaje że jest gwint
woytas Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Podobna budowe ma pierscien do maszynki do miesa - oczywiscie to nie jest tymTe zewnetrzne zeby ulatwiaja reczne przykrecenie/dokrecenie
butchcassiddy Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Nakrętka do rury wydechowej? Sprawdź ten gwint.
Pytanie
werewolf
proszę o id
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.