zbyniek Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2009 pik78, teraz tu już w ogóle nie chodzi o politykę, teraz chodzi mi o to, że kolega ZUBIKED czepia się mnie, a z pewnością nie wie o co chodziło.pozdr PS.Ale już mi przeszło, bo ustawa została przyjęta, zdenerwowałem się(na początku) dlatego, że jestem za tym zeby robic coś, co może powstrzymac rozwój" kryzysu :)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Nie czepiam się .Chcę Ci jedynie dać naukę ( za którą nie musisz płacić ). Jeżeli chcesz zacząć wątek odnośnie polityki to musisz mieć solidne zaplecze . Nazywasz rządem cały aparat władzy hmmm bądź co bądź demokratycznej . To nie rząd nami rządzi tak kolokwialnie mówiąc. Jedno jedyne pytanie ale szczerze byłeś na ostatnich parlamentarnych wyborach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Zbyniek ,a czy ty wież ,tak chociaż w ogólnym zarysie , o co w tym wszystkim chodzi ??? Twoją wypowiedź można skwitować jednym zdaniem ,,chyba urwałeś się z choinki ''lub co gorsze słuchasz nie tego radia co twoi rówieśnicy .Weź wykrywkę i idź do lasu , a do polityki się nie mieszaj ,bo jak widać Ci to szkodzi .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Gdybyście panowie nie zauważyli-w rządzie zmienia się tylko jedno-gęby przy korycie-nic więcej...i na tym powinna się ta dyskusja zakończyć. NIC-dosłownie-NIC nie zmienicie więc jak powiedział kokesh-wykrywka i do lasu-tam się rząd nie zapuszcza............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Przyznaję wam wszystkim rację.ZUBIKED, przyznam się bez bicia :):):) nie byłem na wyborach :)kokesh.byniek ,a czy ty wież ,tak chociaż w ogólnym zarysie , o co w tym wszystkim chodzi ???" zapewniam cię że wiem w 90% o co chodzi, a te 10% to nie oglądałem bo nie miałem czasu :) lecz najważniejsze ifo było w tych 90% co oglądałem:):):) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Stare przysłowie pszczół mówi : Nie byłeś na wyborach, odebrałeś sobie prawo do narzekania. Taka mała przestroga na pszyszłośćPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Wiem że nie głosując robię źle,ale to nie znaczy że nie można pomarudzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 problem jak nie ma na kogo głosować, zostaje chyba nieważny głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.