Skocz do zawartości

POlityka- żal

zbyniek

Rekomendowane odpowiedzi

pik78, teraz tu już w ogóle nie chodzi o politykę, teraz chodzi mi o to, że kolega ZUBIKED czepia się mnie, a z pewnością nie wie o co chodziło.pozdr

PS.
Ale już mi przeszło, bo ustawa została przyjęta, zdenerwowałem się(na początku) dlatego, że jestem za tym zeby robic coś, co może powstrzymac rozwój" kryzysu :)pozdr

Nie czepiam się .
Chcę Ci jedynie dać naukę ( za którą nie musisz płacić ). Jeżeli chcesz zacząć wątek odnośnie polityki to musisz mieć solidne zaplecze . Nazywasz rządem cały aparat władzy hmmm bądź co bądź demokratycznej . To nie rząd nami rządzi tak kolokwialnie mówiąc.
Jedno jedyne pytanie ale szczerze byłeś na ostatnich parlamentarnych wyborach ?

Zbyniek ,a czy ty wież ,tak chociaż w ogólnym zarysie , o co w tym wszystkim chodzi ??? Twoją wypowiedź można skwitować jednym zdaniem ,,chyba urwałeś się z choinki ''lub co gorsze słuchasz nie tego radia co twoi rówieśnicy .Weź wykrywkę i idź do lasu , a do polityki się nie mieszaj ,bo jak widać Ci to szkodzi .Pozdro...

Gdybyście panowie nie zauważyli-w rządzie zmienia się tylko jedno-gęby przy korycie-nic więcej...i na tym powinna się ta dyskusja zakończyć. NIC-dosłownie-NIC nie zmienicie więc jak powiedział kokesh-wykrywka i do lasu-tam się rząd nie zapuszcza............

Przyznaję wam wszystkim rację.

ZUBIKED, przyznam się bez bicia :):):) nie byłem na wyborach :)

kokesh.byniek ,a czy ty wież ,tak chociaż w ogólnym zarysie , o co w tym wszystkim chodzi ???" zapewniam cię że wiem w 90% o co chodzi, a te 10% to nie oglądałem bo nie miałem czasu :) lecz najważniejsze ifo było w tych 90% co oglądałem:):):) pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie