Pablo.wpl Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Dzisijsza znajda, na odwrocie nic nie, wiecie co to może być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo.wpl Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Na odwrocie nic nie ma,przepraszam zjadłem litery, ponadto chciałem się zapytać co oznaczają te cyfry pod skrzydłami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Krzyż to nie byle-co bo odznaka żołnierska 4 Pułku Ułanów Zaniemeńskich z Wilna .Cyfry to data 11 listopada 1918 chyba nie wymaga wyjaśnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/4_Pu%C5%82k_U%C5%82an%C3%B3w_Zanieme%C5%84skich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo.wpl Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 NO KRZYŻ to wiem tylko te cyfry.... nie wiedziałem co oznaczają,ale dzieki.a to 2 to blaszka z wytłoczonym wizerunkiem,ale widzę że pomyliłem dział-sorry,i dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Pablo.wpl
Dzisijsza znajda, na odwrocie nic nie, wiecie co to może być?
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.