sowa123 Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Prosze o pomoc w sprawie indentyfikacji munduru, z góry dziekuje. wszelkie wiadomosci prosze wpisywac na forum lub na meila krezel.pawel@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowa123 Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Proszę o identyfikacje tego munduru zdjęcie poprawione link do zdjęcia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33e4ce19b4806b0c.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowa123 Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 dodam że foto wykonane było wchicago przed jego sklepem.bardzospodobało mi się jego przywiązanie do ojczyzny bo opaska na lew.ramieniu podejzewam że jest biało-czerw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihihi Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 to ja się podepnę,wprawdzie zadawałm już to pytanie na forum al;e nie mogę go odszukać.Prosze o identyfikację munduru,czy moze to byc mundur kolejarski?ew. rosyjski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihihi Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 to ja się podepnę,wprawdzie zadawałm już to pytanie na forum al;e nie mogę go odszukać.Prosze o identyfikację munduru,czy moze to byc mundur kolejarski?ew. rosyjski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowa123 Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Podaje link do poprawionego zdjęcia munduru http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b84665f68cd0b119.htmlz gory dziekuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
8total4 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Sowa123 - to mundur huzarski (atylla), stawiam na CK Armię lub Prusy, niestety nie widać żadnych emblematów, klamry itp..hihihi - wygląda na rosyjski.zdrów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowa123 Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 dziękuję i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowa123 Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Prosze o pomoc w sprawie indentyfikacji munduru, z góry dziekuje. wszelkie wiadomosci prosze wpisywac na forum lub na meila krezel.pawel@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sowa123
Prosze o pomoc w sprawie indentyfikacji munduru, z góry dziekuje. wszelkie wiadomosci prosze wpisywac na forum lub na meila krezel.pawel@gmail.com
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.