Skocz do zawartości

Opony do Kübelwagena

PAK36

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
z oponami to nie jest tak łatwo tekich raczej w serwisach nie ma cza szukac po kolekcjonerskich stronkach itd. ja mam takie koło :) znaczy felge do kibla , moja duma zawsze chciałem miec takigo blaszaka :)
Napisano
Nie wmówisz mi że nie ma takich opon.Zamówisz jakie chcesz.Wszystko kwestia ceny i terminu dostawy.A na oryginalnych to raczej bałbym się jeżdzic.
Napisano
Spróbuj dowiedzieć się tu: http://www.motoweteranbazar.pl/index.php
BMW Sahara i Zundapp KS750 jeździły na takich samych oponach jak KDF. W podanej firmie oponki do Sahar dostaniesz bez problemu.
Napisano
Pragnę zauważyć ,iż krzysio87 ,dał już odpowiedź na pytanie zadane w temacie!!! Pan Lehar w swojej ofercie ma nie tylko ogumienie do kubelwagena i oldtimer-ów ,ale również większość elementów wspomnianego wyżej historyka...

Pozdrawiam
konigsberger
Napisano
Pak36 napisał:

Dziękuję za udzielone informacje a zwłaszcza krzysiowi87 za ukierunkowanie w samą"10.
Pozdrawiam PAK 36."

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 22:07 28-03-2009
Napisano
www.oldtimerreifen24.de/betreiber/kontakt.html
tam jest wszystko co by mozna szukac,niestety przelicznik jest ostatnio nieciekawy.
Napisano
Witam lechar robi gumy naprawdę dobrze może nie jest super tanio jeżeli chodzi o zakup gum, ale sam będę musiał wybrać się w tamte rejony po opony do swojej 251.
Pozdrawiam serdecznie Krzyś
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie