butchcassiddy Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 Serwus Kamraci. Proszę o identyfikację tej małej znajdki. Czy to fragment jakiegoś odznaczenia czy towar odpustowo-jarmarczny made in PRC? Zastanawia mnie jak powstał ten otwór... Link to comment Share on other sites More sharing options...
butchcassiddy Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 Druga strona. Znajdka jest bardzo lekka ale nie aluminiowa. Nie wiem co to za metal, lekki, twardy, sztywny i nierdzewny. Widać, że to ułamana część czegoś wiekszego. Pozdrawiam i z góry dziekuję za wszelkie sugestie. Butch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
butchcassiddy Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 Jeszcze raz się przypomnę. Jak nik nic fersztejen to niech idzie w dół. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusek2009 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Otwor jakby powstał od kuli jakiegos kalibru.A wyglada to na jakis lisc czy cos troche malo zeby sie dowiedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
butchcassiddy
Serwus Kamraci. Proszę o identyfikację tej małej znajdki. Czy to fragment jakiegoś odznaczenia czy towar odpustowo-jarmarczny made in PRC? Zastanawia mnie jak powstał ten otwór...
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.