butchcassiddy Napisano 25 Marzec 2009 Autor Napisano 25 Marzec 2009 Serwus Kamraci. Proszę o identyfikację tej małej znajdki. Czy to fragment jakiegoś odznaczenia czy towar odpustowo-jarmarczny made in PRC? Zastanawia mnie jak powstał ten otwór...
butchcassiddy Napisano 25 Marzec 2009 Autor Napisano 25 Marzec 2009 Druga strona. Znajdka jest bardzo lekka ale nie aluminiowa. Nie wiem co to za metal, lekki, twardy, sztywny i nierdzewny. Widać, że to ułamana część czegoś wiekszego. Pozdrawiam i z góry dziekuję za wszelkie sugestie. Butch.
butchcassiddy Napisano 28 Marzec 2009 Autor Napisano 28 Marzec 2009 Jeszcze raz się przypomnę. Jak nik nic fersztejen to niech idzie w dół. Pozdrawiam.
adamusek2009 Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 Otwor jakby powstał od kuli jakiegos kalibru.A wyglada to na jakis lisc czy cos troche malo zeby sie dowiedziec
Pytanie
butchcassiddy
Serwus Kamraci. Proszę o identyfikację tej małej znajdki. Czy to fragment jakiegoś odznaczenia czy towar odpustowo-jarmarczny made in PRC? Zastanawia mnie jak powstał ten otwór...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.