XaXers Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 poza tym gwoździe druty blaszki itp. nie chciało mi się nosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Radyjko świetne, do tej pory pamiętam jak zawsze u babci takie grało na szafie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 rączka odciśnięta pod mostkiem ok 1km od mojego domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 druga po drugiej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 data 1947" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Ktoś się podpisał:) Ładne pismo ale dziwne imię:P W tle moja noga i woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 data po drugiej stronie świadczy że były tam przynajmniej 2 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isztwan Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 GRATULACJE!!!!!! A na jednym ze zdjęć do id. to starszy pan grający w szachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Fanty rewelacja !!! i takie różnorodne, aby tak dalej !możesz powiedzieć w której części kraju kopiesz ?mega gratki !!!pozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Arseon Wszechświat -> Galaktyka Drogi Mlecznej -> Układ słoneczny -> Ziemia -> Europa -> Polska -> Województwo Lubelskie -> Powiat Bialski -> Gmina Piszczac -> okolice Chotyłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Fanty rewelacja !!! i takie różnorodne, aby tak dalej !"To chyba fajnych fantów nie widziałeś...To aluminiowe to nie bedzie przypadkiem do zaparzania herbaty?Kazdy jakos zaczynal. Cierpliwosci życzę i lepszych miejscówek, a fanty na pewno lepsze zaczną wychodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Miejscówki są tylko daleko w wakacje będę jeździł dalej na razie kopię na obszarze 2km² Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Mam wrażenie, że nabijacie się z Krakersa, albo nie macie pojęcia o fantach. PS.Oczywiście nie do wszystkich ta wiadomośc.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Xaxers bardzo ciekawy wątek miło się przegląda.Pamiętaj najważniejsza jest dobra zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 zbyniek nie ważne co inni myślą o mnie liczy się to co powiedział K.O.P. że najważniejsza jest dobra zabawa:)Zresztą jak chcą niech się śmieją przecież śmiech to zdrowie:):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 15.04.1930r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 to widzę że ten jabel nie najgorszy he eh:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 ramzes0 pisząc XaXers&Jabel j-256 miałem na myśli siebie nie jako operatora wykrywacza ale jako dodatkowy sprzęt do poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 TEN jabel to jeden z najlepszych piszczałek bez dyskryminacji, nawet Saper, Smętek i te inne Nowaki się kładą przy nim :):):):):):):):):) wiem coś i nim xD xD xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 Jaka to łuska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 mauzer do porównania wielkości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Ślepak od AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 U mnie tego cholerstwa od AK to wiadrami można nosic.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 łuska mauzer a pocisk...? proszę o id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.