Skocz do zawartości

Grill na rusztach pieca krematoryjnego?

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest głupota, to nie jest ludzkie, to nie jest nawet bydlęce, to jest bestialskie, i tu niestety muszę się zgodzić z Talibanem i ich wymiarem kary, ręce i języki poodcinać, a odbyty im na tym samym grillu do kości przysmażyć po czem wypuścić żeby poszli do kolegów i się pochwalili....

Jak oni wogule mogili to zrobić tego podstawowa zasada moralności zabrania a co do hien powiem tylko tyle nie rubcie z siebie gupa mało miejsc do szukania jest i zgadzam się z kolegom powini to ogrodzić i stróża postawić.

Kiedyś czytałem wspomnienia więźnia obozu koncentracyjnego który pracował" w krematorium jak pewien SS-man po spaleniu ciał , piekł sobie kurę na rożnie w piecu krematoryjnym , i nie przeszkadzało mu że wcześniej ten piec posłużył do innego celu , tak samo zachowali się ci ludzie" a może w ich mniemaniu NADLUDZIE za jakich chcą uchodzić ,dla mnie to są replikanci faszystów ,bo oni są FASZYSTAMI ,dla nich nie istnieje historia ,w ich mniemaniu to nie jest ,to jest kontynuacja ich ulubionegofirrera "
A zresztą co bym nie napisał to i tak nie wyrażę tego co myślę,bo użył bym pewnych wyrażeń na które żaden admin by nie zezwolił a już tym bardziej upublicznił je .
Powiem delikatnie do żici z takimi podściepami"

Pozdrawiam.

Byłem wychowany przez moich rodziców w szacunku do miejsc martyrologii i na taki numer , jak odje...i ci pseudo ludzie , to moje dzieci które są już dorosłe nie pozwolili by sobie ,bo wiem że przejęli od swojego starego" jakieś kanony człowieczeństwa i odpowiedzialności za swoje czyny .
Dobra skończę ten temat bo jeszcze nagrabię sobie u moderatora albo nie daj bóg u admina , i dopiero będę miał przechlapane ,wcale nie gorzej jak Ci"u mnie.

Ja Pier... Obłęd!!! Albo to skretyniali nudzący się przerażliwie i bez szacunku dla martyrologii innych ludzi debile albo jacyś NAZIOLE co będą się chwalić, że walneli parę browarów i smażyli mięsko... Ach szkoda słów Po pierwsze NUDA Po drugie ZERO SZACUNKU i WYCZUCIA Po 3 sam siebie ocenzuruję...
Ps. Kiedyś sprzedawałem bagnet stan średni i jakiś klient" zapytał mnie w mailu czy przebił on serce żyda? I co takiemu powiedzieć? niewiadomo czy żardował" czy poważnie podszedł do sprawy... Szkoda słów.

• 4 months later...
Jesli komuś się zdawalo, że w Kędzierzynie - Koźlu coś się zmienilo, to tak faktycznie się pozmienialo... menelstwo przenioslo się teraz na cmentarz żołnierzy radzieckich, gdzie w najlepsze urządza sobie libacje:

Straż miejska złapała ośmiu młodych ludzi, którzy na cmentarzu żołnierzy radzieckich pili wódkę i jedli kanapki. Każdy z nich dostał 100-złotowy mandat.

Jeden z patroli zauważył grupę dwudziestoparolatków zmierzających z pełnymi reklamówkami na cmentarz Armii Czerwonej przy Alei Jana Pawła II. Strażnicy wezwali do pomocy kilklu innych funkcjonariuszy i weszli na teren nekropolii.

- Trwała tam już w najlepsze libacja - opowiada Mirosław Dąbrowski, komendant Straży Miejskiej w Kędzierzynie-Koźlu.

Amatorów mocnych trunków wylegitymowano, a następnie każdemu z nich wlepiono 100-złotowy mandat. Zaskoczeni imprezowicze nie stawiali oporu i pośpiesznie opuścili cmentarz.

Nie po raz pierwszy młodzi ludzie urządzili tam zakrapianą imprezę, ale po raz pierwszy udało się ich złapać na gorącym uczynku. Wcześniej po amatorach mocnych trunków znajdowano jedynie butelki, a czasem znisczone nagrobki.

Dlaczego akurat tam? Cmentarz znajduje się w samym centrum miasta, ale od ulic i innych zabudowań oddziela go niewielki las. Blisko stamtąd do sklepów z alkoholem.

- A z drugiej strony nie widać z ulicy, co dzieje się między grobami. Zwykli ludzie tam nie zaglądają - tłumaczy mieszkaniec jednego z okolicznych bloków.

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090807/POWIAT03/124929579

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie