Skocz do zawartości

Adek& Arseon sezon 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

ta piękna srebrna zawieszka była kiedyś noszona przez jakąś XIX -stowieczną elegantkę teraz po przeszło 100 latach znów cieszy oczy i może ją oglądać wiele osób gdyż nosi ją moja dziewczyna

Napisano
Adek: pomyslimy jak dzien będzie dluzszy i temperatura wyzsza..
Można się gdzieś spiknąć, wziac namioty i zrobic mini-zlot..
pozdro!
Napisano
kubek wygląda na srebrny ale w miejscach punc jest dziurka akurat (widac na fotce). Widoczne K i jakby część M ;/
Napisano
monetki super a jak się sprawdza X70 W głębszych poszukiwaniach jeśli możesz coś więcej na jej temat był bym bardzo wdzięczny
ps.ja za tydzień też przesiadam się na X70 dlatego pytam?
POZDRO!
Napisano
na razie byłem dopiero 2 raz na polach z X70 na coin & treasure w lesie spróbuje prospecting a i na polu nakopać się można
pozdro>
Napisano
powiem ci że po przesiadce z ex II se bardzo przyjazna zrozumiała prostsza na drugi dzień rozumiem większość ustawień, stabilna praca, lekka i bardzo szybka sam miód tylko z identyfikacją muszę jeszcze popracować chyba nie da się omnąć polmosów bo biją na 34 tak samo jak 1 grosz z miedzi krajowej, bardziej ubogie wskazania cyfrowe więcej śmieci kopie ale to jeszcze da się doszlifować
pozdro>

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie