Skocz do zawartości

hudy-leśne fanciory

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
Napisano

...i kolejna piątka. Niestety z trzech wypadów nic więcej poza milionami komarzyc i muszek nie znalazłem.

Napisano
Nie wiem kiedy teraz będę w domu, ale jak się zjawię to bardzo chętnie piwko z wami wypiję,no chyba że nieprzerwanie będziecie kopac. Ciekawa ta twoja miejscówka (nie żebym ją znał rzecz jasna :)) pozdro!
Napisano
odp. To są 2 klamerki, Które się jednak różnią: od str wewnętrznej i nie wiem czy nie także materialem (jedna wpada w zieleń a druga ma pod brudem raczej kolor grafitowy).Są na bank gładkie i to nie są groszki choc wzór niemiecki. zdrow!
Napisano
ycerz" po braku odpowiedzi na post festungubena", to coś mi się wydaje że fotkę monetek to sobie z neta zapożyczyłeś.
Napisano
Witam
ad
Wkleiłem tą fote bo jest to Post dopowiedni dla niej fanty z lasu
Widze ,że zasugerowałeś się zdjęciem tej jamy sciągniętej z neta to był taki dodatek żart. Ale jak sądze jesteś jeszcze młody i wiele się musisz nauczyć.Zdjęcie jest dwu znaczne TRAFIŁ czy nie TRAFIŁ i tak niech zostanie JESZCE JAKIEŚ FOTY Z LASU POWKLEJAM
Pozdro
RYC.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie