Moskit1 Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 dzisiaj miałem szczęście lub pecha znalazłem książkę !!I tak się zastanawiam ile w niej prawdy!!! Wiem ze Urban zarobił 100 dolców, ale nie mam pojęcia ile tego wyszło!!!Może ktoś kojarzy !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 tak dala poglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Cienka. To była odpowiedź na Abecadło Kisiela". Sukces murowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Urban jako ta gęba skompromitowanego reżimu poszedł w odstawkę", a jego żona Daniszewska właśnie zakończyła swoją pracę jako prezenterka Panoramy w TVP2, bo jej wytrzeszcz oczu i nienaturalna drewniana mimika nie wróżyły jej kariery.Cóz miał robić Urban? Wziął się za handel zagraniczny ale przekonał się, że bliżej mu do almudu" niż do wagi" i wtedy zrobił co to potrafił najlepiej - machną złośliwą książczynę.Mieszkałem wóczas w Warszawie, która w 1990 wyglądała jak jeden wielki bazar. Nawet na chodnikach pryncypalnych ulic stały łóżka polowe zawalone towarem rozmaity. Wśród nich książki. Dzieło Urbana było obecne wszędzie. Pamiętam kobiety w kreszowych kreacjach nienawykłe do lektury, które jednocześnie szły i czytały Alfabet Urbana.Sprzedał sporo egzemplarzy i jak mówi, zarobił na czysto 100 tysięcy dolarów, dzięki którym uruchomił tygodnik Nie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Tak, Urban zarobił coś na czysto, kradł i kłamał za komuny i do tej pory mu tak pozostało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Może tak, może nie.Ale jako jeden z niewielu potrafił bez dyskusji wypełnić wyrok niezawisłego sądu i przeprosił ex-ministra. Mimo, że jest ponoć osobą bez honoru.A są przykłady takich, którzy szemrując pięknymi słowami od wielu, wielu miesięcy robią uniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 fajne są teksty poszczegulnych ludzi Mianowicie zacytuje WRZESIŃSKA Barbara- wspaniała aktorka Nie spałem z nią nigdy. Nie każdy może to o sobie powiedzieć. Hehehe Nawet jest Stalin z fajką :) A wpis jego to powalający Drodzy Czytelnicy Życzę Wam abyście nigdy nie stali się bohaterami moich książek. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Moja odpowiedź na jego komentarz to czy ktoś z tym trolem i jego obleśną mordą spał z własnej woli i nie za pieniądze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.