Skocz do zawartości

Alfabet Urbana !!!!

Moskit1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzisiaj miałem szczęście lub pecha znalazłem książkę !!
I tak się zastanawiam ile w niej prawdy!!! Wiem ze Urban zarobił 100 dolców, ale nie mam pojęcia ile tego wyszło!!!Może ktoś kojarzy !!!!
Napisano
Urban jako ta gęba skompromitowanego reżimu poszedł w odstawkę", a jego żona Daniszewska właśnie zakończyła swoją pracę jako prezenterka Panoramy w TVP2, bo jej wytrzeszcz oczu i nienaturalna drewniana mimika nie wróżyły jej kariery.

Cóz miał robić Urban? Wziął się za handel zagraniczny ale przekonał się, że bliżej mu do almudu" niż do wagi" i wtedy zrobił co to potrafił najlepiej - machną złośliwą książczynę.

Mieszkałem wóczas w Warszawie, która w 1990 wyglądała jak jeden wielki bazar. Nawet na chodnikach pryncypalnych ulic stały łóżka polowe zawalone towarem rozmaity. Wśród nich książki. Dzieło Urbana było obecne wszędzie. Pamiętam kobiety w kreszowych kreacjach nienawykłe do lektury, które jednocześnie szły i czytały Alfabet Urbana.

Sprzedał sporo egzemplarzy i jak mówi, zarobił na czysto 100 tysięcy dolarów, dzięki którym uruchomił tygodnik Nie".
Napisano
Może tak, może nie.
Ale jako jeden z niewielu potrafił bez dyskusji wypełnić wyrok niezawisłego sądu i przeprosił ex-ministra. Mimo, że jest ponoć osobą bez honoru.
A są przykłady takich, którzy szemrując pięknymi słowami od wielu, wielu miesięcy robią uniki...
Napisano
fajne są teksty poszczegulnych ludzi Mianowicie zacytuje

WRZESIŃSKA Barbara- wspaniała aktorka
Nie spałem z nią nigdy. Nie każdy może to o sobie powiedzieć.
Hehehe Nawet jest Stalin z fajką :)
A wpis jego to powalający

Drodzy Czytelnicy Życzę Wam abyście nigdy nie stali się bohaterami moich książek. ;)
Napisano
Moja odpowiedź na jego komentarz to czy ktoś z tym trolem i jego obleśną mordą spał z własnej woli i nie za pieniądze???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie