tiger81 Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 Proszę o info jak najlepiej wyczyścić boratynki itp. To co mam jest nieczyszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 moczysz w oliwce z oliwek tydzien, -przecierasz np bawełnianą szmatką lub szczoteczka z delikatnego NATURALNEGO włosia, znow kąpiel i znow przecieranie, i tak do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger81 Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 A jak się mają środki chemiczne do czyszczenia miedzi sprzedawane na allegro. Czy jest to lepsze czy gorsze? Orientuje się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal* Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Od 2 tygodni moczę boratynkę w nafcie.Dzisiaj sprawdziłem i zielony nalot trochę zszedł.Oliwa z oliwek też pomaga.Co do środków chemicznych to odradzam.Można nieodwracalnie zniszczyć miedzianą monetę.Ja już kilka zniszczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 Może i się czepiam ale boratynki to są jakieś niespotykane monety? Wydaje mi się ,że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 lina - ten tytuł to taki dzołk;-) żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger81 Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Przyznam szczerze, że kolega Szybki ma rozszyfrował to znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.