jazlowiak Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 Oddając cześć Krzyśkowi KBP niechże i ja dołączę do wielkiej rodziny zadowolonych z jego światłego projektu materiału lnianego tym oto prezentem: http://dobroni.pl/rekonstrukcje,1939-warunki-techniczne-kurtki-lnianej,1591 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Po prostu brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Pieknie ;) Wielkie dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturSz Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Bardzo cieszy, ze ten dokument jest w naszych czasach i ze mozemy sie z nim zapoznac.Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 Ja mam natomiast prośbę o przesyłanie na mój meil redkacja@dobroni.pl zdjęć oryginalnych kurtek, bo potrzebuję do książki. Jeśli mi ktoś pomoże będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 redakcja@dobroni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.