EMPAI Napisano 13 Marzec 2009 Autor Share Napisano 13 Marzec 2009 Na szczęście nie wygląda tak źle a tytuł dali jakby się rozsypał w drobny makhttp://www.tvn24.pl/12691,1590643,0,1,rozbil-sie-jedyny-latajacy-hurricane,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Po pierwsze się nie rozbił, tylko stanał na nosie, a po drugie jaki jedyny?Sensacyjne sansacje jak zawsze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 taaaaaa, to informacja typowa dla TVN ozbił się " , oni by tak powiadomili nawet jakby złapał gumę przy lądowaniu i nic by się nie stało...ale brakuje mi jednego w tej elacji" , nieśmiertelnego dla nich czy tej tragedii dało się uniknąć ?"Przestałem już jakiś czas temu oglądać TVN i jestem zdrowszy czego i Wam życzę...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 13 Marzec 2009 Autor Share Napisano 13 Marzec 2009 czy tej tragedii dało sie uniknąć"orazco można było zrobić w tej sprawie"iczy instytucje odpowiedzialne...":):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Gdyby częściej czytał TVN24(tak na poważnie) to by z domu bał się wyjść ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Jak zwykle jakiś dziennikarzyna bez mózgu chciał się wykazać. Dlaczego w Polsce dziennikarzami są ludzie bez jakiegokolwiek wykształcenia ? Nie pytam się tu o papierek z uczelni zwany dyplomem , ale o wiedzę. Dlaczego oni są tak słabo wykształceni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 widać , skoro żeby zostać posłem nie potrzeba rozumu to i w innych branżach nie jest to konieczne,wystarczy popatrzeć dookoła co sie dzieje...:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.