Taktyk Napisano 30 Styczeń 2015 Napisano 30 Styczeń 2015 Wszystko się okaże. Nie sądzę, żeby ktoś kręcił film reklamowy AKA, bez zamiaru zaistnienia na rynku. Oni mieli zawsze aspiracje do tego, żeby wyjść zza kurtyny. Technicznie na pewno nie są źli - i nie odstają od normy ;) Jeśli chodzi o design, to nie mają już tyle pomysłów co inni, myślę, że ciągle się uczą. Przecież Sorex to nic innego jak połączenie Minelaba (puszka) i klawiatura membranowa (sposób realizacji i dostępu do menu) ze stelażem od Garreta.T.
ginerus Napisano 30 Styczeń 2015 Napisano 30 Styczeń 2015 Aka mołotok oryginał? https://www.youtube.com/watch?v=I8taCxe9Ab0 http://www.aka-detectors.com/support/aka-molotok.pdf http://www.aka-detectors.com/support/molotok-manual.pdf
sza.man Napisano 31 Styczeń 2015 Napisano 31 Styczeń 2015 Denar,ani przez moment nie przyszło mi do głowy obrażać Cię, ani pomawiać.Wiem, że jesteś rzetelnym sprzedawcą,znam ludzi, którzy kupowali od Ciebie wykrywacze-czy to nowe, czy używane-i nie mieli żadnych zastrzeżeń.Wiem też, że znasz się na sprzęcie lepiej niż większość tu obecnych forumowiczów.Jednak czasem zdarza Ci się 'przechwalić' walory wykrywaczy, które masz w ofercie i tylko do tego piję.W przypadku wykrywacza AKA, podaj na forum PS, Twój sceptyczny stosunek do tej marki,nagle zmienił się w mega-entuzjazm i zbiegło się to w czasie z wystawieniem tego wykrywacza na znanym portalu.To takie dość pocieszne było zwyczajnie.
brodkasz Napisano 31 Styczeń 2015 Napisano 31 Styczeń 2015 Pocieszne ale i wymuszone. Chciał sprzedawać to i zachwalał tak robią wszyscy. Jeżeli coś sprzedajesz to co będziesz mówił że złom i ogólnie do niczego, to na pewno sprzedasz :) Reklama dźwignią handlu" lub jak mówili nasi przodkowie Każda sójka swój ogonek chwali" Pozdrawiam Brodkasz.
sza.man Napisano 7 Luty 2015 Napisano 7 Luty 2015 Dopiero dziś znalazłem wiadomość na priv od użytkownika RANED sprzed ponad tygodnia, będącą- jak mniemam- pokłosiem tej dyskusji.Ów pan 'radzi' mi co mam pisać, a czego nie.Oczom nie wierzę: stary chłop, poważny-zdawałoby się- przedsiębiorca, a próbuje wdrażać klimaty z Ojca Chrzestnego.Przepraszam moderację za offtop.
Raned Napisano 7 Luty 2015 Autor Napisano 7 Luty 2015 Za kogo ty się uważasz myśląc, że możesz bezkarnie obrażać i pomawiać innych?
sza.man Napisano 7 Luty 2015 Napisano 7 Luty 2015 Już naprawdę ostatni raz Ci odpowiadam:Ranedzie drogi.Ja Cię nie obrażam ani nie pomawiam.Co najwyżej podkpiwam sobie z Twoich metod marketingowych.Nie ja jeden i nie bez powodu.Masz szczęście, że nie chce mi się szukać Twoich wpisów na temat wykrywaczy AKA z forum PS.Byłby niezły ubaw.Ale zainteresowani i tak pamiętają przecież. Żeby było zabawniej, to jestem jednym aktywniejszych tutaj obrońców wykrywaczy Tesoro, więc poniekąd Twoim niezamierzonym sojusznikiem.A Ty żyjesz w psychozie.Wszędzie węszysz ataki na siebie.To niezdrowe.Serduszko nie wytrzyma i kto będzie bawił forumowiczów?
Raned Napisano 8 Luty 2015 Autor Napisano 8 Luty 2015 To jest forum na temat sprzętu poszukiwawczego, to jeszcze do Ciebie chyba nie dotarło, bo zajmujesz się tylko opluwaniem innych, pomówieniami, przeinaczami faktów i ich własną interpretacją. Z wiedzą na temat wykrywaczy metali cieniutko, ale parcie na bycie ekspertem wielkie. Tak jak napisałem na priv weź na wstrzymanie i nie jest to groźba.
woytas Napisano 8 Luty 2015 Napisano 8 Luty 2015 Panowie!Każdy następny post nie związany z tematem wątku zostanie usunięty a autor nagrodzony żółta kartkąDziękuję, dobranoc.
bikemax771 Napisano 28 Luty 2015 Napisano 28 Luty 2015 Takie forum jak nasi na wiejskiej ,lepiej jechać na zloty poszukiwaczy i prawdy o wykrywaczach się dowiedzieć i zobaczyć na własne oczy zasięgi w gruncie itp. bo tu nie które dzieci piszą co im do głowy tylko przyjdzie ,swoje niepowodzenia życiowe wyładowują na forachpozdr
motokrys10 Napisano 5 Kwiecień 2015 Napisano 5 Kwiecień 2015 Pytanie ktoś ma\\mial ten wykrywacz w porownaniu z at pro czy xterra 705 jak wypada dyskryminacja zasiegi?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.